Denna fyrbenta kärlek.

Ikväll var jag äntligen tillbaka i stallet igen, har bara haft en veckas uppehåll men det räckte. Det blev en härlig eftermiddag i stallet med denna Donna. Vi var på lite olika plan idag men stundtals hittade vi rätt. Som jag gillar den här hästen, hon utmanar mig verkligen, men på ett bra sätt! Häst är definitivt bäst, om någon tvivlade :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

Ett otroligt vettigt inlägg.

Jag tänkte skriva något vettigt, något viktigt tillochmed. Men sen insåg jag att jag inte har något viktigt, eller vettigt att skriva just nu. Så ni får helt enkelt leva med två bilder på mig! Värre kunde det ju vara. Dessa är dessutom dagsfärska, såhär såg jag faktiskt ut idag, iallafall påväg till och från jobbet. Så tills jag kommer på något vettigt att skriva så nöjer vi oss såhär.

Två dagar kvar. :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

Kid at heart.

På tvn berättar David Attenborough om Sahara och zebror i jakt på mat. I ugnen värms kvällens middag upp och utanför fönstret rullar gråa moln förbi. Hej tisdag. Min tisdag har definitivt varit bättre än vad min måndag var, vilket känns skönt. Jag borde ha tränat efter jobbet, jag planerade att göra det men gick istället och skickade tillbaka ett paket och förtidsröstade. Alltid något. Jag har fastant på weheartit och Pinterest, inredningsdrömmar blandas med snaps från Stockholm Fashion Week och allt mixas tillsammans med Rita Oras röst. Jag vill börja packa ihop min lägenhet, men det är för tidigt. Så jag väntar. Och väntar. Och väntar lite till. Det är nära, men så långt borta. Lite som fredagen.

Det blir ett rörigt inlägg, det får vara så helt enkelt. Det speglar nog min hjärna just nu ganska bra. Jag försöker hålla kvar en tanke men hjärnan kan omöjligt fokusera på någonting särskilt länge. Det kanske är något som jag processar utan att veta om det. Vi får se. På fredag ska jag iallafall dricka bubbel. Så det så. Det var nog allt för nu. Och min middag blev precis klar. Yay.

/ Johanna

Gillar

Kommentarer