Den bästa stunden på dagen.

Den absolut bästa stunden på dagen just nu är nä jag kommit hem från jobbet och ställer mig i duschen. Det är den absolut bästa stunden på dagen, iallafall den här sommaren. För det är minsann ett svettigt jobb jag har och jag skulle ljuga om jag sa att jag kände mig fräsch på jobbet. Nu däremot, när jag sitter nyduschad i soffan känner jag mig fräsch igen. Om någon undrade! (vilket ni såklart gjorde)

Resten av eftermiddagen/kvällen kommer jag nog ägna åt att läsa, kanske (väldigt kanske) ta en promenad och bara chilla. Mer spännande än så blir inte livet denna tisdag!

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

Sista måndagen i juli.

Hej måndag,

hur har eran dag varit? Är ni tillbaka på jobbet efter semestern eller njuter ni fortfarande av ledigheten? Jag har ägnat min måndag åt att jobba, otippat va? Måndagar är en av dom jobbigare dagarna på jobbet, det är reklamdag, vilket innebär att utöver posten som ska ut ska även reklam ut. Vilket gör att även om jag inte har någon post i ett hus måste jag ändå gå in för att dela reklam. Ska jag vara helt ärlig förstår jag mig inte på folk som vill ha reklam..? Inte direkt miljövänligt och så mycket papper varje vecka. Oh well.

Kvällen har jag tänkt ägna åt film, vilken har jag inte bestämt mig för än men det lutar åt Disney. Ska laga middag också, idag blir det nog potatissallad med lax. :)

Ett väldigt grått Karlstad imorse..

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

Eftermiddagsfika med giraffmannen.

​Önskar att jag kunde säga att jag tog mitt eftermiddagskaffe ute på balkongen, men där visar termometern strax under +30 så väljer att njuta av mitt kaffe inomhus faktiskt. Turen till IKEA var lyckad, även om jag hade siktet inställt på nya skärbrädor och en tvättkorg kom jag hem med betydligt mer, och utan en tvättkorg. Den var ganska ful irl så struntade i den. Däremot följde nya matlådor, två assietter, växter och en ljuslykta med hem. Och nya skärbrädor. Sånt som händer kan man väl säga. 

Nu, eftermiddagsfika och leta inspiration i senaste numret av ELLE :) 

/ Johanna

Gillar

Kommentarer