Kaffe i ett hav av lavendel.

Godmorgon lördag,

hur fint är det inte ute på min balkong nu? Har äntligen tagit tag i det och satt nya blommor i balkonglådorna. Där ute står nu stjärnöga, lavendel och ett helt gäng pelargoner. Det enda jag känner att jag saknar nu är en kryddlåda som bara väller över av färska kryddor, lite ljuslyktor, en pläd eller två och fint sällskap på plats. Älskar, då menar jag verkligen, älskar min balkong!

Nog om min balkong, hej lördag som sagt. Jag ska styra stegen mot en loppis har jag tänkt, ska se om de har några böcker och helt enkelt strosa runt lite. Hoppas ni får en fin lördag :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

Den mest fantastiska torsdagen.

Idag är en bra dag, alltså verkligen en sjukt bra dag! Trots att det är sjukt varmt, jag har svettats som en gris hela dagen och svurit hej vilt över hus utan hiss. Men trots det så är det en helt fantastisk dag idag!

Kan möjligtvis ha att göra med att idag skrev jag på ett anställningsavtal. Jag, ett heltidsjobb. Ett riktigt jobb och ett jag är så exalterad över! Jag lovar att berätta mer om det är senare men just nu är jag bara så glad och exalterad och fascinerad över den här otroliga chansen jag har fått! Heja mig!

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

En klassisk bildbomb från helgens tävlingar.

Okej, förbered er på en rejäl bildbomb och en stor dos inspiration, iallafall om ni tillhör den hästintresserade delen av befolkningen. Gör ni inte det så kan ni ju njuta av bilder på fina hästar, alternativt sluta scrolla. Ert val!

Jag spenderade som tidigare nämnt min helg bland hästar, närmare bestämt mitt ute i skogen där Björklidens Dressyrstall ligger, där det var dressyrtävlingar. Min favoritritt var definitivt en kür som reds till musik från Sagan om Ringen och Hobbitfilmerna, så magiskt! Jag älskar filmmusik och musiken från dessa filmer är magiska. Och hennes ritt var så fin. Så här kommer en salig blandning från söndagens ritter. :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer