En hårfön i 3D.

För några veckor sen hämtade jag ut ett stort paket, jag menar verkligen stort, som innehöll min nya hårtork! Paketet kom från Buzzador och jag var sjukt peppad att få ta del av testgruppen för den här hårtorken. Det är definitivt den första hårtorken jag ägt som kommer i sin egna väska, eller förpackning, förvaringsväska? Jag vet inte ens vad man kallar det men lyxigt känns det iallafall.

Alltså hur lyxigt? Definitivt den lyxigaste hårprodukten hemma hos mig! Sen lever ju även funktionen upp till den lyxiga förpackningen också. Mitt hår brukar ta en evighet att torka, då menar jag verkligen en evighet att torka. Men med den här gick det sjukt fort?! Jag förstår inte ens hur det är möjligt att vissa hårfönar (?) torkar så mycket bättre än andra, men det är tydligt att det är så. Jag är helt kär i min nya hårfön, om man kan vara kär i en produkt? för det är jag! Så letar du efter en ny hårfön kan jag varmt rekommendera denna. Nu är jag inte så duktig att jag kan styla håret med hjälp av fönen (än) men practice makes perfect :)

#air3Dbuzz #buzzador

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

En tidig morgon på balkongen.

Godmorgon torsdag,

jag vaknade 06.21 imorse, tokpigg. Eller tokpigg är väl inte helt rätt men pigg iallafall. Så jag lämnade helt enkelt sängen då och valde att starta dagen tidigare än jag planerat, men det kan ju vara lite mysigt tycker jag. Så jag drog igång kaffebryggaren och dukade fram en färgglad frukost på balkongen. Med den värmevågen som ligger över Sverige just nu så är min balkong i perfekt temperatur kl 7 på morgonen. Jag klagar inte, det är mysigt att börja dagen med en kaffe utomhus, med en bra podd i öronen och all tid i världen (nästan).

Resten av dagen kommer ägnas åt plugg, plugg och mera plugg. Opponering på måndag och vi har en del att göra, men förmiddagen av plugg kommer förflyttas från biblioteket och till en filt i parken utanför universitetet. Mysigt värre :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

End of the Ritmik era.

Den här hästen, han har gjort mig galen, lycklig, frustrerad och otroligt glad, allt i en enda salig blandning. Vår resa började tisdagen den 10e januari 2017. Redan då föll jag, stenhårt, hittade detta inlägg från vår första lektion tillsammans. Under våren blev det tydligt att han behövde mer kärlek än den "vanliga" ridskolehästen och under våren fick jag ansvar för att hjälpa till att få ordning på hans rygg med promenader och longering. Ni som hängt med ett tag kommer säkert ihåg det, otaliga instagram bilder blev det.

När flytten till Stockholm var ett faktum så var det honom jag viste att jag skulle sakna mest, och vist var det så. Men bästa Emma fanns ju där och vilket jobb hon gjorde med honom hela hösten och vintern. Lyckan var faktiskt total när jag fick frågan om jag ville hjälpa till med honom igen när jag kom tillbaka till Karlstad i vintras. Vägen därifrån till där han är idag har varit lång, krokig och jobbig. Jag har varit påväg att ge upp många gånger, fler än jag kan räkna faktiskt. Men han har alltid lockat mig tillbaka med magiska ridturer i ett soligt vinterlandskap.

Men, allt eftersom att mitt engagemang vid krk svalnat och att jag under våren känt att jag inte har intresset för hästarna som jag brukade ha har även intresset för Ritmik svalnat, tråkigt nog. Så för ett tag sen tog jag beslutet att det var dags för mig att släppa taget, om honom och om ridklubben.

Tro mig, det beslutet var inte enkelt, att ta beslutet att sluta där och där och då inte veta när, var eller hur hästarna skulle vara en del av mitt liv längre. Men den delen löste sig. Men Ritmik, denna knäppa häst, han kommer lämna ett stort hål i hjärtat. Han är speciell och jag tror stenhårt på honom, att han kan bli en riktigt fin häst. Att han behöver hitta rätt ägare som har tid, ork och kärleken. För han är speciell och som hans humör testar en. Men han är värd all kärlek i världen. Det här blir såhär härligt klyschigt, töntigt och småjobbigt att skriva faktiskt. Men det får vara så. Det är svårt att sätta ord på kärlek, speciellt när man inte kan berätta för individen i fråga hur viktig den är. Förbered er på en bildbomb. Underbara, knäppa älskade häst, tack för allt.

Bromsa, något vi aldrig varit särskilt bra på att göra

​#hästärbäst #kärlek 

/ Johanna

Gillar

Kommentarer