Shoppingfrukost och fint hår.

Hej fredag!
Jag började dagen med en shoppingfrukost hos H&M med magiska mackor och jag kom därifrån en ansiktsmask rikare. För kan man verkligen ha för många ansiktsmasker? Jag tror inte det!
Nu har jag precis varit hos frisören och fräschat upp håret, vilket var så välbehövligt! Fredagen kommer fortsätta gå i ett med lägenhetsvisning, stallet och ikväll middag med föräldrarna. Fullt upp hela tiden, en sån period just nu helt enkelt.
Trevlig fredag :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

Min garderob är numera komplett.

Jag vet inte hur länge jag har suktat och drömt om en rosa kostym, men säkert i 2 månader. Och nu mina vänner är den äntligen min! Den är så fin, i den perfekta pastellrosa nyansen och jag blir alldeles lycklig när jag ser den i garderoben! Man blir ju så glad av rosa ändå. Nu ska jag bara klura ut vad jag ska matcha den med, det fina med en kostym är ju att man även kan bära varje del för sig. Så antalet looks är oändliga! Tänker mig kavajen med mina svarta slacks, en vit t-shirt och vita sneakers. Byxorna kan matchas både coolt med en tröja med attityd eller mjukt med en enkel vit t-shirt.

Nu ska jag gräva fram min vår och sommargarderob, så pepp på att äntligen byta ut vinterns mörka plagg till vårens ljusa!

Min rosa kostym kommer från Kappahl

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

I krig med min kropp.

Min kropp tycker verkligen inte om mig just nu. Jag har en muskelknut som trycker på mitt högra skulderblad och känns ungefär lika stor som en knytnäve, en näsa som rinner, en trasig hals och en hosta som var och varannan dag hotar med att hosta upp mina lungor. Som sagt, min kropp och jag är inte riktigt vänner för tillfället.

Men det är bara att bita ihop, trycka i sig ingefära, honung och c-vitaminer och försöka ge kroppen så mycket sömn som möjligt. Lättare sagt än gjort men jag gör mitt bästa. Ser fram emot helgen då sovmorgon står på agendan alla dagar. Tillsammans med stall, städning, tvättning och prepp inför valborg. Förhoppningsvis är jag och kroppen vänner lagom till valborg!

/ Johanna

Gillar

Kommentarer