Påskpynt, äggtoddy och en solig tågresa.

Imorse vid 9 snåret hoppade jag på tåget i ett soligt Karlstad, ett tåg med slutdestination Stockholm. Påskledigt hemma hos föräldrarna väntar för min del. Efter lite omdirigering av trafiken ram (tåget alltså) och fyra Doctor Who avsnitt senare så var jag framme i ett minst lika soligt Stockholm. Där väntade mina fantastiska föräldrar och sen blev det lunch och fika. Blev full i skratt när jag såg hur fyndigt pappa har pyntat vår grind med massor av färgglada fjädrar. Man blir minsann lycklig av dom!

En solig vårpromenad senare och vi landade i uterummet med varsin äggtoddy. Någon av er som testat det förut? Vi hade inte gjort det, men det var över förväntat gott faktiskt. Lite som att dricka sockerkakssmet med konjak i. Jag ser fram emot lite ledighet och imorgon kommer min syster med familj hit, så mysigt. Hoppas ni får en fin påsk! :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

En tidig torsdagsmorgon i mars.

Godmorgon torsdag,
Min dag började redan kl 05.06 imorse när kaffebryggaren drog igång. Stalljobb står på agendan idag och det är en fantastiskt fin och solig dag! Hopps ni får en härlig torsdag :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

Hej påsklov.

Hej,

hur mår ni? Jag mår bra, ägnar kvällen åt att springa mellan tvättstugan och försöker samtidigt få någon ordning på min packning. På fredag åker jag hem till föräldrarna i Stockholm för påskfirande och lite påsklov innan sista etappen av mina universitetsstudier drar igång. Idag hade vi nämligen vårt sista seminarium i metodkursen följt av en föreläsning som kickade igång sista delen av vårterminen, själva projekt/uppsatstiden. Jag och min projektpartner lämnade in vårt sista arbete i metodkursen, har mailat våra handledare om ett första möte och påbörjat vår tidsplanering inför projektet. Så nu har vi tagit ett välförtjänt påsklov!

Så jag ska fortsätta med min packning och tvättning, det blir en tidig kväll för mig för imorgon väntar stalljobb, ska bli skönt att låta hjärnan vila en dag. :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer