Super snowy afternoon.

​Vilken snöig eftermiddag vi har haft här i Karlstad. Det började med små virvlande flingor som sen byttes ut mot stora fina flingor som dansade ner från himlen. Så fint ändå. 

Jag har hunnit med att handla lite mat (äggen var slut här hemma), diskat, städat i köket så det är äntligen i ordning och planerat mat för veckan. På agendan för veckan gällande lägenheten står även att städa och imorgon har jag tvättid. Det blir ingen badminton idag, min träningskompis fick jag skicka hem från skolan idag då hon satt med feber stackarn, men imorgonbitti väntar ett core-pass för mig. Härligt med morgonträning! 

Nu ska jag förbereda kvällens blogglektion och sen laga middag. :) 

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

En morgon i biblioteket.

Ett sent godmorgon onsdag från min sida, hej!

Min morgon började med en workshop för att hjälpa oss att hitta rätt information till våra c-uppsatser nu i vår. Det var en över förväntan bra workshop och jag kände att jag fick en hel del tips. Nu ska jag "bara" spika ett ämne eller ordna ett projekt att jobba med.

Resten av dagen kommer spenderas i biblioteket, skriva klart våra sammanfattningar inför morgondagens seminarium och sen badminton ikväll. hur kul? Med badminton alltså. Det var flera år sen jag spelade, tokpeppad tjej! Hoppas ni får en fin onsdag :)

​#livetsomstudent #karlstadsuniversitet

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

Det här med hästar.

Tisdag, numera vet ni ju att det betyder hästar och ridning. Jag har haft en vecka på mig att analysera förra veckans kaos och ladda om inför ikväll. Fick, till min stora besvikelse (till en början) samma stora kuse som förra veckan, Drumbo. Men bestämde mig för att ge mig fasen på att det skulle gå bra. Så redan från start red jag på ett helt annat sätt, mer bestämt och tänkte ständigt framåt, tempoväxlingar och verkligen få med mig honom.

Och vet ni vad, det funkade! Ja jag mesred lite mot hindren, det var nämligen hoppning idag, men vi kom över allt (tillsammans!) och han kändes himla fin i kroppen. Så jag är supernöjd. Det kändes som en härlig revansch mot förra veckan. Då var jag nog lite hård mot mig själv och honom, men nu ser jag faktiskt fram emot att lära känna denna jättehäst mer och utvecklas!

Nu, duschen och sen sova. Min kropp lär ha fin träningsvärk imorgon, vi avslutade nämligen lektionen med att stå i jockeyläder i 5 min, så jobbigt! Vill ni se film från lektionen? Kika på instagram @ lindholm90

Sp sjukt jobbigt, benmusklerna darrade fint efteråt.

#hästärbäst

/ Johanna

Gillar

Kommentarer