Veckan som bara swishar förbi.

Hej,

jag vet att ni säker är många som undrar (hah eller inte..) om jag lyckades vända morgondagen till något positivt eller inte?. Jag kan meddela att det gjorde jag. Även om jag var ute i ösregn på jakt efter en julgran, svettades ihjäl i ett köpcentrum, och åt en halvgod lunch. Men trots det var igår en bra dag, som självklart avslutades på bästa sätt, i stallet. Tillsammans med min favoritkille Cruz kämpdae vi oss igenom en inte helt lätt lektion. Även om jag inte var 100% nöjd så var jag nog ändå en 80% nöjd med lektionen. Dessutom, som en bonus fick jag paket igår också! Mer om det i helgen :)

Så Torsdag, alltså vart tog veckan vägen? Jag började torsdagen med kraniosakral terapi , mot migränen vet ni. Kroppen var inte helt mottaglig idag, men tillslut så. Nu väntar jobb resten av eftermiddagen, rapporter varrvat med att skriva på min uppsats. Ikväll är det dags för smyckesparty, hur kul? Hoppas ni får en fin torsdag :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

Att vända en negativ morgon.

Okej, den här morgonen blir en utmaning. Eller dagen kanske, att inte trilla dit och göra en negativ dag av allt.
Det ösregnar, jag är sen till jobbet, är trött som en gnu och vet att en stressig morgon väntar på mig på jobbet. Suck. Alla har väl haft mornar som dessa? Det kan dra ner en hel dag, iallafall för mig.
Så jag tänkte att nu när jag väl sitter fast här i trafiken så kan jag ju lika gärna börja vända en jobbig morgon till en positiv.
Tänkte därför lista tre saker jag ser fram emot idag. Here goes:
1. Stallet ikväll
2. Ett spännande lunchmöte idag
3. Att kicka igång ett projekt

Så, även om jag vet att förmiddagen kommer bli stressig och jag helst vill kunna klona mig då så vägrar jag låta det dra ner hela dagen. Det finns paraplyn mot regnet och morgonköerna kan jag inte direkt påverka.
Hur börjar er dag? På topp eller jobbar du i uppförsbacke denna morgon? :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

En maxad goodiebag från Oriflame.

I förra veckan skrev jag ett mer utförligt inlägg om Oriflames 50års firande jag tog del av för 2 veckor sen, här hittar ni det inlägget . Utlovade då en närmare titt på den sjukt maxade goodiebagen man fick ta med sig hem, för den var maxad om något! Jag gillar’t!

Så, ska vi kika på innehållet då? Jag har hunnit testa några av produkterna men absolut inte alla. Några produkter gav jag faktiskt till nära och kära, sharing is caring vet ni :)

Makeup borttagning, bronzing puder, primer, maskara, badskum, hudlotion, hårolja, parfym, foundationkudde (?), läppbalm i olika varianter och mycket mer. Maxad var ordet :)

En av Oriflames mer kända produkter är väl ändå denna läppbalm? Klassisk i looken och så fin, dessutom magiskt bra!

This was the crew

En parfym jag hunnit testa lite, som luktar väldigt fräscht, perfekt till våren.

Make up rengöringen har jag inte hunnit testa än, men foundationkudden (eller vad det nu heter?) gav jag bort för jag använder borste själv. Hade också så många läppbalm att flera vänner fick varsit :)

Tusen tack ännu en gång Oriflame för den fantastiska festen :)

#oriflame50 #oriflame #goodiebag #makeup

/ Johanna

Gillar

Kommentarer