Lördagslunch på max, har även lyckats införskaffa inte bara ett par nya skor utan två par! Hur det nu gick till. Ett par vardagsboots och ett par träningsskor, en bättre shoppinglördag med andra ord!
Nu, mat :)

/ Johanna

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon älskade lördag,

jag sa det igår, det är något särskilt med fredagar, och något helt fantastiskt med lördagar. Jag inleder min helg med en långfrukost framför that's 70's show. En frukost bestående av en hallon/mango/ingefära smoothie, kaffe (i favoritmuggen från Monki) och hembakat bröd.Inget att klaga på denna morgon direkt!

Vidare idag ska jag på synundersökning och se om hornhinnan läkt så jag får börja använda linser igen, sen ska vi iväg till en outlet med träningskläder och jag ska förhoppningsvis köpa nya skor. Lagom lördag med andra ord. Hoppas ni får en fin helg :)

/ Johanna

Likes

Comments

This post contains adlinks from Adviral


Tröja / Byxa / Kappa / Bälte / Mössa / Scarf / Vantar

Om man byter ut de vinröda byxorna mot ett par svarta så hade den här outfiten kunnat vara hämtad direkt ur min garderob. Det enda jag saknar är väl ett par ordentliga skor, typ boots eller kängliknande skor. Jakten fortsätter. Men jag kommer möta hösten i mysiga tröjor, halsdukar och fina kappor. :)

#nouwoutfit #outfit #fashion #inspiration 

/ Johanna

Likes

Comments

Godmorgon fredag, älskade fredag!
Eller vad känner ni? Fredagar är ju alltid härliga, men har märkt att jag uppskattar dom ännu mer nu när man jobbar mån-fre.
Jag har iallafall dragit på mig min allra svartaste outfit idag, men pimpar den med rosa sneakers och de största örhängena jag äger. Lite fredagsfin ändå. Vad är era fredagsplaner? :)

/ Johanna

Likes

Comments

I och med hösten kommer inte bara mörkret, utan även kylan. Något min hy är så snäll och påpekat dagligen numera. Så då får man se till att förbereda och preppa huden inför vinterns kalla månader i tid, iallafall för mig. Så tidigare idag införskaffade jag en ny ansiktsmask från the Body Shop som har lovordats av mina vänner. Mitt val föll på Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask , lagom avancerat namn. Och resultatet? Först pirrade det i huden, nästan lite obehagligt men det slutade ganska fort, men alltså så len som min hy är nu har den nog aldrig varit. WOW!

Svårt att säga efter bara en gång om den funkar eller inte, men jag känner mig positiv. Nu ska jag bara komplettera med en fuktbomb till ansiktsmask också, så jag kan varva. Bring it on winter! Använder ni någon ansiktsmask? :)

Nej det är inget samarbete med the Body Shop (I wish!) men tycker dom har vettiga produkter och gör bra för världen helt enkelt :)

/ Johanna

Likes

Comments

Den här herren fick jag hänga med igårkväll, Ewus. Ingen okänd en för mig, även om det var många år sedan jag red honom sist, men ikväll var det dags igen. Och det gick så bra! Vi hade bommar, men med dressyrfokus och i traven var han riktigt fin. Mjuk, formbar och reglerbar, riktigt härlig att jobba med. Sen tappade vi fokus i galoppen, tar på mig det. Men är överlag riktigt nöjd, både med mig och honom :)

/ Johanna

Likes

Comments

Godmorgon torsdag,
I mina öron spelas Kent på maxvolym och jag har lättat upp min annars helsvarta outfit med en vinröd tröja idag. Färgglatt om något. Gårdagens ridlektion känns i såväl magmusklerna som i benen, så skönt. För er hästnördar så lovar jag att ett inlägg om lektionen kommer senare idag.
Nu kör vi igång torsdagen tycker jag! :)

/ Johanna

Likes

Comments

Min onsdag rullar på, vågar inte ropa hej än, ni vet sådär dagen efter. Men jag har hunnit ta mig igenom två eller tre koppar te, två koppar kaffe och en fantastisk falukorvsgryta till lunch. Och en mandarin ja, om någon undrade vad jag har ätit idag.

I övrigt har jag tagit tag i skolarbetet, det är ju en kurs jag läser just nu, mediepraktik 30hp vilket även innebär en hel del skolarbete också. Utöver att man jobbar heltid, härligt va? Studentlivet ni vet, fina grejer. Vi har iallafall webbseminarium under de kommande två veckorna, då vi ska besvara 4 frågor samt diskutera varandras svar. Vi ska även ha läst två böcker, jag har en kvar. Så jobbar på med det mellan arbetsuppgifterna. Det är intressant men tar ju tid från själva jobbet, men det är bara att bita ihop.

Ikväll är det ju stallet för min del, är så pepp! Alltså jag längtar så mycket, nästan (bara nästan) att jag räknar ner minuterna. Häst är ju bäst, det vet ni ju. Men nu ska jag tillbaka till studierna och jobbet. Vi hörs senare :)

/ Johanna

Likes

Comments

Godmorgon onsdag,
Idag ska bli en bra dag, det har jag bestämt. Jag ska andas, fokusera på en uppgift i taget och komma ihåg att jag är praktikant, jag får, och ska göra fel ibland. För jag är där för att lära mig.
Ikväll väntar stallet, välbehövligt! :)

/ Johanna

Likes

Comments

Instagram@lindholm90