Lördagslunch och nya skor.

Lördagslunch på max, har även lyckats införskaffa inte bara ett par nya skor utan två par! Hur det nu gick till. Ett par vardagsboots och ett par träningsskor, en bättre shoppinglördag med andra ord!
Nu, mat :)

/ Johanna

  • Dagligt snack
  • Nära Stuvsta-Snättringe, Huddinge

Gillar

Kommentarer

Good meowning saturday.

Godmorgon älskade lördag,

jag sa det igår, det är något särskilt med fredagar, och något helt fantastiskt med lördagar. Jag inleder min helg med en långfrukost framför that's 70's show. En frukost bestående av en hallon/mango/ingefära smoothie, kaffe (i favoritmuggen från Monki) och hembakat bröd.Inget att klaga på denna morgon direkt!

Vidare idag ska jag på synundersökning och se om hornhinnan läkt så jag får börja använda linser igen, sen ska vi iväg till en outlet med träningskläder och jag ska förhoppningsvis köpa nya skor. Lagom lördag med andra ord. Hoppas ni får en fin helg :)

#breakfast #smoothie #coffee

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

Fall outfit dreams.

This post contains adlinks from Adviral


Tröja / Byxa / Kappa / Bälte / Mössa / Scarf / Vantar

Om man byter ut de vinröda byxorna mot ett par svarta så hade den här outfiten kunnat vara hämtad direkt ur min garderob. Det enda jag saknar är väl ett par ordentliga skor, typ boots eller kängliknande skor. Jakten fortsätter. Men jag kommer möta hösten i mysiga tröjor, halsdukar och fina kappor. :)

#nouwoutfit #outfit #fashion #inspiration 

/ Johanna

Gillar

Kommentarer