Hej,

har ni haft en fin torsdag? Min har varit lite seg, som alltid såhär dagen efter men ändå bra. Man får göra det bästa av situationen helt enkelt. Avslutade dagen med en magisk middag följt av både kanelbulle och chokladboll, vissa dagar blir det helt enkelt dubbla efterrätter. För någon som gick med blöta skor halva dagen är man värd dubbla efterrätter, så det så.

Kvällen i övrigt blir lugn, ska kika lite på skjortot och skor. För efter morgonens ösregn har jag insett att min garderob saknar någorlunda regntäta skor, känns som en stor miss när man bor i Sverige ändå. Eller? Vad gör ni ikväll?
Och just det, har ni sett min debattartikel? :)

/ Johanna

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag trivs allra bäst i sneakers, converse är mina trotjänare och min skogarderob innehåller alltid minst två par converse. Men jag är även svag för skor med något extra. Har suktat efter skor med pompoms på så länge nu och jag lär nog slå till inom en snar framtid. Även ett par sneakers som står emot höstens väder vore fint. :)

This post contains adlinks from Adviral

/ Johanna

Likes

Comments

Hej torsdag,
Efter gårdagens bakslag går dagen i maklig takt. Man blir lite långsam av sånt här, men jag kämpar på! Imorse blev det dubbelfrukost (Yay) och jag känner mig mer och mer säker på jobbet för varje dag som går. Så det går åt rätt håll. En sak i taget, en dag i tagit helt enkelt.
Hoppas ni mår bra, vi hörs senare :)

/ Johanna

Likes

Comments

Idag kom det, bakslaget. Jag blev för kaxig och hann tänka "det här går ju bra, och huvudet mår bra" ja då kom det. Som ett brev på posten. Rutinen vid ett anfall kan jag utan och innan, förnekelse-vatten-förnekelse-medicin-fan-"hej jag måste gå hem" och sen spenderades eftermiddagen i ett mörkt sovrum.
Jag hoppas varje gång att det är sista gången, så även denna gång. Jag hoppas att behandlingen jag påbörjat kommer fungera så jag slipper helvettet. Framför allt hoppas jag att min kära kropp inser att det inte är något att stressa för just nu och att vi klarar resten av hösten utan fler migränanfall.

/ Johanna

Likes

Comments

Godmorgon onsdag,
Morgonens soundtrack: Thunder - Imagine Dragons
Morgonens humör: "herregud vad skön min säng är"
Morgonens fundering: när ska jag börja morgonträna?
Dagens matlåda: zucchinipasta med kyckling
Morgonens craving: kaffe. Alltid kaffe.


Min morgon i korta drag, alltså sängen var så skönt imorse ni anar inte. Men påväg till jobbet är jag iallafall, blir nog både en och två koppar kaffe till nu på morgonen. Hur var er morgon? :)

/ Johanna

Likes

Comments

I'm still alive!

Hjärnan är inte fullt lika mosig idag som den var igår, även om den är ganska trött, men det kan man ju leva med. Idag kändes det helt klart bättre på praktiken, lite mer koll på läget, har lärt mig nästan allas namn och börjar få koll på uppdrag och kunder. Det är mycket, det är lärorikt, det är svårt men framför allt är det roligt!

Nu väntar lite jobb, annat jobb, för kvällen och sen sova. Igår slocknade jag innan klockan var halv 10, ikväll ska jag försöka hålla mig vaken till 10 iallafall, vi får väl se hur det går!

/ Johanna

Likes

Comments

But I got smarter, I got harder in the nick of time
Honey, I rose up from the dead, I do it all the time
I've got a list of names and yours is in red, underlined
I check it once, then I check it twice, oh!

Ooh, look what you made me do

Just one hell of a masterpiece, don't you think?

/ Johanna

Likes

Comments

Godmorgon tisdag,
Idag studsade jag inte upp riktigt lika fort som igår, men gör man någonsin det på tisdagar? Tror inte det faktiskt. Är iallafall påväg till praktiken nu, med en förhoppning om att allt inte känns fullt lika förvirrande idag, men det tror jag inte att det kommer göra faktiskt.
Hoppas ni får en fin dag :)

/ Johanna

Likes

Comments

Min hjärna har gått på totalt högvarv idag kan jag meddela, nya namn och ansikten, uppdrag och program att komma ihåg. Ord och namn att memorera och en hel del kaffe.

Men mina kollegor är helt fantastiskt snälla och förklarar tålmodigt ovh försöker få mig att förstå. Såhär efter första dagen känns det fortfarande lika rätt att vara där. Förvirrande? Ja absolut. Otroligt kul? Oh ja!
Hösten lär bli otroligt lärorik, spännande, svår, utmanande och helt fantastisk tror och hoppas jag.

Nu väntar middag, sen ska jag skriva ihop en debattartikel, kika på kursböckerna som kommit med posten idag och sen bege mig ut på en promenad. Eller kanske tar promenaden innan artikeln och böckerna. Vi får se, först mat iallafall.

Hoppas alla ni som haft första dagen i skolan eller på jobbet idag haft en toppendag :)

/ Johanna

Likes

Comments

Instagram@lindholm90