Blöta skor och dubbla efterrätter.

Hej,

har ni haft en fin torsdag? Min har varit lite seg, som alltid såhär dagen efter men ändå bra. Man får göra det bästa av situationen helt enkelt. Avslutade dagen med en magisk middag följt av både kanelbulle och chokladboll, vissa dagar blir det helt enkelt dubbla efterrätter. För någon som gick med blöta skor halva dagen är man värd dubbla efterrätter, så det så.

Kvällen i övrigt blir lugn, ska kika lite på skjortot och skor. För efter morgonens ösregn har jag insett att min garderob saknar någorlunda regntäta skor, känns som en stor miss när man bor i Sverige ändå. Eller? Vad gör ni ikväll?
Och just det, har ni sett min debattartikel? :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

If the shoe fit.

Jag trivs allra bäst i sneakers, converse är mina trotjänare och min skogarderob innehåller alltid minst två par converse. Men jag är även svag för skor med något extra. Har suktat efter skor med pompoms på så länge nu och jag lär nog slå till inom en snar framtid. Även ett par sneakers som står emot höstens väder vore fint. :)

#shopping #shoes #fashion

This post contains adlinks from Adviral

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

Slow kind of Thursday.

Hej torsdag,
Efter gårdagens bakslag går dagen i maklig takt. Man blir lite långsam av sånt här, men jag kämpar på! Imorse blev det dubbelfrukost (Yay) och jag känner mig mer och mer säker på jobbet för varje dag som går. Så det går åt rätt håll. En sak i taget, en dag i tagit helt enkelt.
Hoppas ni mår bra, vi hörs senare :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer