Jag letar efter orden, jag har egentligen så mycket att säga, så mycket som vill ut men orden sviker mig. Hjärnan känns tom och överfull på samma gång, På jobbet går det mesta just nu på autopilot, jag kan rutinerna, ler och är trevlig mot gästerna och gör det jag ska. Men inte mer direkt, kan det vara för att jag har så få dagar kvar nu kanske? Jag vet inte. Men nu är det bara 7 arbetspass kvar, sen väntar lite välförtjänt ledighet innan hösten drar igång. Om någon undrade.

Och det är så mycket jag vill dela med mig av men något tar stopp. Alltså jag vet inte, som sagt, jag har inte orden just nu. Förhoppningsvis kommer dom tillbaka snart.

/ Johanna

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej måndag,
Hur mår ni? Jag är lite seg i kroppen men vaknar nog till liv snart. Är påväg till jobbet, stockholm bjuder på sol och lite moln och vad jag hoppas blir en riktigt bra dag på jobbet. Känns som att jag är i behov av det, inte många dagar kvar där nu, då vill man helst att den sista tiden blir så bra som möjligt.

Annars då, jo men det rullar på. Var som sagt ute i skärgården i lördags med vänner, en perfekt dag! Och i fredags besökte jag både kungliga operan, fotografiska museet och avslutade dagen med middag på Usine på Södermalm. Min helg var toppen med andra ord!
Jag hoppas ni får en härlig dag :)

/ Johanna

Likes

Comments

Godmorgon fredag,

Hur mår ni? Jag mår bra, lite trött i kroppen efter intensiva jobbdagar, min högra handled har sagt upp sig efter gårdagens glasskopande i stenhård glass. Men annars mår jag fint!

För min del väntar en fredag inne i stan, besök på operan, fotografiska och restaurangbesök ikväll, en heldag med andra ord. Det blir nog en toppenfredag! Hoppas ni får en fin dag :)

/ Johanna

Likes

Comments

Jag är helt slut, alltså helt slut. Kroppen värker, fötterna värker, huvudet snurrar av milkshakebeställningar, människor och tider. Idag var det fullt upp på jobbet, kan man väl minst sagt säga. Det blev en hel del knas, lite strul, en hel del stress men också en hel del skratt.

Nu, sängen!

/ Johanna

Likes

Comments

Först, tack alla fantastiska vänner.

Och ja, något måste ändras för såhär kan jag ju inte hålla på. Jag ska bara lista ut vad som ska förändras och hur. Tills dess, ha tålamod med mig och min krångliga hjärna, vi kämpar på. Och god morgon torsdag. :)

/ Johanna

Likes

Comments

Ännu en dag och jag bråkar för fullt med min kropp. Jag trodde vi var vänner, att det värsta var förbi och att vi numera var på samma sida, tydligen inte. Runt 14 idag började det, det numera välbekanta flimret i synfältet. Förut, för några år sedan var känslan som slog till ofta rädsla, oro och ledsamhet. Idag var det bara en enda stor uppgiven suck som vibrerade genom kroppen. Det var dags igen. Nästan som en invand rörelse gräver jag reda på medicinen i väskan, ringer min chef samtidigt som jag sväljer tabletten.

"Jag håller på att få migrän, måste gå hem nu." är orden jag sakligt och besviket berättar för min chef.

Suck. S U C K! Kära kropp, kan vi vara klara med detta? Kan vi bli vänner och sluta med sånt här? Jag hör dig, jag måste förändra något, jag ska. Jag lovar. Bara håll ut och snälla håll igen med huvudvärken är du rar. Jag gör mitt bästa, märks inte det? Kanske jag försöker för mycket, har för höga krav, förhoppningar och vill för mycket? Jag ska bli bättre på att andas, inte stressa och inte sätta skyhöga förväntningar på mig själv. Jag lovar.

/ Johanna

Likes

Comments

Alltså idag, bästa dagen på jobbet på hela säsongen, iallafall enligt mig. Trots massor (MASSOR!) med gäster så flöt allt på sjukt bra. Det var den perfekta konsertdagen på Gröna Lund. Iallafall enligt mig!
Vill skicka ut ett gigantiskt tack och fy fan vad vi är bra till alla mina kollegor!

/ Johanna

Likes

Comments

Godmorgon tisdag,
Mår ni bra? Jag är lite trött men annars mår jag fint. Jobb står på agendan idag, tror det blir en hel del folk idag, för idag står Brad Paisly på Gröna Lunds stora scen. Om ni inte hört honom så tycker jag ni ska googla på en gång, alternativt leta reda på honom på Spotify. En country Singer/singwriter med fantastiskt fin röst.

Annars händer det inte så mycket i livet just nu, fokuserar som sagt på en dag i taget, träning på lediga dagar och att bara vara. Svårt men nyttigt! Vad gör ni idag? :)

/ Johanna

Likes

Comments

Instagram@lindholm90