I väntan på ledigheten.

Jag letar efter orden, jag har egentligen så mycket att säga, så mycket som vill ut men orden sviker mig. Hjärnan känns tom och överfull på samma gång, På jobbet går det mesta just nu på autopilot, jag kan rutinerna, ler och är trevlig mot gästerna och gör det jag ska. Men inte mer direkt, kan det vara för att jag har så få dagar kvar nu kanske? Jag vet inte. Men nu är det bara 7 arbetspass kvar, sen väntar lite välförtjänt ledighet innan hösten drar igång. Om någon undrade.

Och det är så mycket jag vill dela med mig av men något tar stopp. Alltså jag vet inte, som sagt, jag har inte orden just nu. Förhoppningsvis kommer dom tillbaka snart.

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

Hej då en fantastisk helg, hej måndag.

Hej måndag,
Hur mår ni? Jag är lite seg i kroppen men vaknar nog till liv snart. Är påväg till jobbet, stockholm bjuder på sol och lite moln och vad jag hoppas blir en riktigt bra dag på jobbet. Känns som att jag är i behov av det, inte många dagar kvar där nu, då vill man helst att den sista tiden blir så bra som möjligt.

Annars då, jo men det rullar på. Var som sagt ute i skärgården i lördags med vänner, en perfekt dag! Och i fredags besökte jag både kungliga operan, fotografiska museet och avslutade dagen med middag på Usine på Södermalm. Min helg var toppen med andra ord!
Jag hoppas ni får en härlig dag :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

Ledig lördag i skärgården.

En ledig lördag spenderas bäst ute i skärgården, målet för resan var Utö. Rosevin, skratt, sol och bad. En bättre lördag om ni frågar mig!

/ Johanna

Gillar

Kommentarer