En sämre dag på jobbet.

Det här med bra och dåliga dagar på jobbet, alla har dom, eller hur? Idag har jag pendlar mellan dåligt humör, tråkigt humör och opeppat humör. Med andra ord jag har haft en dålig dag på jobbet. Jag kan inte sätta fingret på varför, men det har bara inte gått bra idag. Saker gathörn fel, teknik har krånglat, jag har skurit mig på fingrarna, blivit irriterad och jag vet inte allt. Dålig dag helt enkelt. Men jag ska försöka släppa den känslan, ladda om och göra imorgon till en bättre dag. Hoppas ni haft en bättre dag.

#tivolisommar

/ Johanna

Gillar

Good morning Friday.

Hej fredag!
Har ni sovit gott? Jag sov som en stock, ni vet hur man vissa mornar är tröttare än andra, idag var en riktigt trött morgon. Min kropp ville inte släppa taget om sängen, vilket resulterade i utebliven morgonträning och viss stress iväg till bussen. Men nu är jag påväg till jobbet iallafall. Börjar 12.45 så jag hinner i tid, men surt när ens mornar inte blir som man tänkt. Men men, så blir det ibland.
Tror det blir en lugn fredag på grönan, regn och blåst har en tendens att hålla många tivolibesökare hemma. Men tänk såhär, lite sämre väder = mindre köer = fler åk! :)

#tivolisommar #fredag #grönalund

/ Johanna

Gillar