Det här med bra och dåliga dagar på jobbet, alla har dom, eller hur? Idag har jag pendlar mellan dåligt humör, tråkigt humör och opeppat humör. Med andra ord jag har haft en dålig dag på jobbet. Jag kan inte sätta fingret på varför, men det har bara inte gått bra idag. Saker gathörn fel, teknik har krånglat, jag har skurit mig på fingrarna, blivit irriterad och jag vet inte allt. Dålig dag helt enkelt. Men jag ska försöka släppa den känslan, ladda om och göra imorgon till en bättre dag. Hoppas ni haft en bättre dag.

#tivolisommar

/ Johanna

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej fredag!
Har ni sovit gott? Jag sov som en stock, ni vet hur man vissa mornar är tröttare än andra, idag var en riktigt trött morgon. Min kropp ville inte släppa taget om sängen, vilket resulterade i utebliven morgonträning och viss stress iväg till bussen. Men nu är jag påväg till jobbet iallafall. Börjar 12.45 så jag hinner i tid, men surt när ens mornar inte blir som man tänkt. Men men, så blir det ibland.
Tror det blir en lugn fredag på grönan, regn och blåst har en tendens att hålla många tivolibesökare hemma. Men tänk såhär, lite sämre väder = mindre köer = fler åk! :)

#tivolisommar #fredag #grönalund

/ Johanna

Likes

Comments

Min torsdagskväll innehöll en fantastiskt god variant av Ceasarsallad, med grillad romansallad, knaperstekt bacon, nektarin, parmesan och en sås som inte var av denna värld. Till detta ett vin som fullständigt gifte sig med maten, och som att detta inte vore nog så var mitt sällskap helt outstanding. Middagssällskapet var ingen annan än min fantastiska pappa. Jag säger ofta att mina föräldrar är fantastiska och jag menar det verkligen. Det är tack vare dem jag vågar, vågar testa, prova något nytt, flyta runt och framför allt tro på mig själv. Världens bästa föräldrar. Och en helt fantastisk torsdagskväll :)

/ Johanna

Likes

Comments

Ett. Jag älskar min hatt, varför bär jag den så lite?

Två. Jag har haft en så bra ledig dag, utan att egentligen ha gjort särskilt mycket.

Tre. Jag har laddat energi inför kommande arbetsdagar.

Fyra. Känslan av nyklippt hår, alltså kan inte låta bli mitt hår.

Fem. Det bästa med att ha en blogg, jag kan lägga upp hur mycket bilder på mig själv som helst. #egenkär

Sex. Det var nog allt för nu.

:)

/ Johanna

Likes

Comments

Hej torsdag,

Möt Sezzan, ett sto med mycket egen vilja och en liten räv bakom örat. Det är min kompis Malins häst, otroligt söt men likväl ett sto, med temperament och egna idéer. Jag följde med till stallet imorse, så mysigt sätt att börja dagen på. Idag stod markarbete på schemat och enligt ägarinnan skötte hon sig riktigt bra, och jag håller med. Hästmänniskor vet att man går i perioder med sin häst, ibland har man fler diskussioner om livet än andra, tydligen är detta ekipage inne i en sån period nu. Men jag är säker på att dom är på samma sida snart.

Härligt med lite häst i livet igen, som jag saknar dessa djur, förhoppnignsvis blir det mycket häst i sommar för mig. Nu har jag precis ätit lunch och ska snart bege mig till gymmet, men först måste jag förbi centrum och köpa linsvätska för den är minsann slut. Spännande torsdagsplaner va? Vad gör ni idag? :)

/ Johanna

Likes

Comments

Tre från min onsdagseftermiddag och kväll. Jag har ätit tårta, firat min storasyster i efterskott, busat runt med världens bästa 3åring och avslutat dagen med en kvällspromenad. Dagens bästa var när Fanny, min systerdotter tittar på mig och säger "Moster, jag gillar dig" alltså mitt hjärta smälte.

Nu väntar sängen och imorgon stallet! :)

/ Johanna

Likes

Comments

Hej!

Alltså vi måste prata om att mina fantastiska föräldrar har byggt en sommar lounge i ett hörn av trädgården, alltså hör ni hur fantastiskt det här låter? En sommar lounge! Den har precis lagom mycket sol och skugga, det fläktar lagom och man får ligga där ifred, helt underbart! Där kommer ni hitta mig under mina lediga (och soliga..) dagar i sommar.
Som att detta inte vore nog så har även jordgubbarna börjat mogna och smultronen lika så. När man kommer hem möts man av en rabatt fylld med underbara pioner, att spendera sommaren här är verkligen magiskt :)

Som en ren bonus slänger jag in en spellista också, var inte sommarmusiken bättre förr ändå?

/ Johanna

Likes

Comments

Godmorgon onsdag!

Jag inleder morgonen med en kopp starkt kaffe och ljudet av pappa som klipper gräset utanför, den ena trevligare än den andra. Jag ska svepa mitt kaffe, klä på mig och åka till frisören, äntligen ska mitt slitna hår få sig en omgång! :)

/ Johanna

Likes

Comments

Go kväll,

Gissa vem som är ledig i två dagar nu? This girl! Två dagar kanske inte låter mycket, men för mig är det perfekt. Mina fötter kommer hinna vila, likaså både kropp och hjärna, något som är välbehövligt!

Mina lediga dagar kommer fyllas med födelsedagsfirande, stallhäng, gym och frisörbesök. Mer än så har jag inte planerat, eller det kanske är mycket? Jag vet inte, men skönt ska det bli iallafall :)

/ Johanna

Likes

Comments

Instagram@lindholm90