"Om det går långsamt vet man att det är en bra fesk!"

Hej söndag,

Alltså hur fantastiskt ser inte det här ut då? Brunch är ju ändå bland det bästa i livet, eller hur? Vi börjar valborg med brunch hemma hos mig, bananpannkakor, nybakade scones, frukt, chokladdoppade jordgubbar, smoothie, kaffe och självklart bubbel! Trevlig valborg till er :)

#Brunch #livetsomstudent

/ Johanna

Gillar

Inspiration for tomorrows brunch.

Lägenheten är nystädad, duken är struken, champagneglasen diskade och all mat inhandlad. Bubblet ligger på kylning, skålar och tallrikar har tagits fram och jag börjar få koll på läget inför imorgon. Jag ska som sagt bjuda mina vänner på valborgsbrunch innan firandet går vidare in mot stan. Men först väntar en kväll med lite förberedelser, jobba, duscha och måla naglarna. :)

#brunch #valborg #livetsomstudent

/ Johanna

Gillar

En förmiddag i stallet.

Såhär såg min lördagsförmiddag ut, jag och kameran var inte helt överens om livet tyvärr men några bilder blev det iallafall. Förfrös både fingrar och tår, trots sol och plusgrader utomhus, så är livet i ridhus. Ska sätta mig och gå igenom bilderna nu innan det är dags att tvätta. Måste dammsuga och förbereda inför morgondagens valborgsbrunch också. En lagom lördag helt enkelt, vad gör ni idag?

/ Johanna

Gillar