Min dag började för tidigt imorse, i soffan med inte en utan totalt 2,5 koppar kaffe och uppladdning inför tentan. Ja ni ser ju hur taggade vi var!

Före vs efter, ser ju inte helt uppgiven ut. Och vet ni vad, jag känner mig inte särskilt uppgiven. Det gick helt klart över förväntan faktiskt, alltid farligt att känna så efter en tenta men så känns det. Förhoppnignsvis håller lärarna med och jag blir godkänd!

Utöver tenta har jag även hunnit med ett årsmöte för studentföreningen, nu har vi ny styrelse och våra ansvar är över. Det har varit ett kul år men det ska bli skönt att fokusera på annat :)

Resten av eftermiddagen tänker jag spendera här i sängen (ja jag har gosedjur..) , tillsammans med senaste ELLLE mat & vin och min hög med böcker. Ikväll väntar nog en del fest, fira tenta och ny styrelse. Inte en alltför hemsk fredag ändå! :)

/ Johanna

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon fredag,
Vi vet alla vad det här betyder, tentadags. Men först kaffe, frukost och läsa igenom alla anteckningar igen. Håll tummarna mellan 8-13 för mig är ni rara :)

/ Johanna

Likes

Comments

Den här fantastiska herren har jag spenderat kvällen med, en paus från alla begrepp om olika motivationsteorier, design mönster, webbanalys tekniker och allt annat som jag matat in i hjärnan den här veckan. Stallet är verkligen det perfekta stället att låta hjärnan få en paus från skolan.

Så, kvällens lektion. Kvällens kompis hette Devon och är en häst jag varit sugen på att testa länge, ikväll var den äntligen dags. Mina förväntningar var skyhöga och han nådde dem med god marginal! Ja det var första gången, nej vi var inte perfekta, ja vi har massor att jobba på och ja jag är nog lite kär. Och framför allt väldigt nöjd! :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen förbereda för imorgon innan jag attackerar sängen. Ska läsa igenom mina anteckningar en sista gång, ladda kaffebryggaren+sätta timer på den och packa väskan som ska med imorgon. Sen kan jag förhoppningsvis sova hela natten också. God natt!

/ Johanna

Likes

Comments

Godmorgon,

otroligt inspirerande blogg jag driver nu i dagarna känner jag. Men det blir så när det är tentavecka. Ni får helt enkelt leva med det kära läsare. Ännu en dag i biblioteket för min del och förhoppningsvis har en hel del satt sig från igår. Förhoppningsvis lär jag mig allt inför imorgon också. Håller tummarna för det. Men ikväll är det iallafall stallet som gäller, så himla skönt. Men nu tillbaka till skolarbetet!

/ Johanna

Likes

Comments

#lijag tror dessa två bilder sammanfattar dagen och känslan just nu ganska så bra. Lägg till en hel del kaffe, 9h i skolan, några mentala breakdowns, tappat allt hopp om fredagens tenta och sen på't igen. Jag lovar, universitetsstudier är himla skoj. Typ.

Det svåraste just nu är att man verkligen inte har någon koll på vad som kan tänkas komma på tentan. Ska jag plugga på begrepp, gamla tentor, frågor vi haft uppe för diskussion eller bara power points från föreläsningar. Så just nu är känslan relativt panikartad. Så ni kan ju gissa vad jag kommer ägna kvällen åt? Precis, mera tentaplugg! Ska skriva klart mina begreppskort ikväll så jag imorgon kan fokusera på gamla tentor. Och såklart begrepp.

Så nu tar vi ett djupt andetag, äter upp det sista av middagen och ta tag i tentaplugget igen. Heja mig!

/ Johanna

Likes

Comments

Godmorgon.

Varenda muskel i min kropp värker av träningsvärk, min hjärna skriker efter mer sömn och samtidigt försöker jag tappert fokusera på att tentaplugga. Det är dags att på riktigt krypa in tentabubblan nu, på fredag gäller det och jag har absolut ingen lust att göra omtenta på den här sen i maj.

Heldag i skolan idag och imorgon, förhoppningsvis flyger all information in i huvudet på mig. Hoppas på det! Så eventuell frånvaro, eller eventuell, det kommer vara frånvaro här, beror på tenta på fredag. Håll tummarna för mig!

/ Johanna

Likes

Comments

Alltså hej!

Jag svävar litegrann på rosa moln just nu, ikväll var det inte bara en hopplektion utan två! Och på två helt olika hästar men så nöjd jag är. Kvällens första lektion var med Dimma, yrvädret från förra veckans hoppning. Men idag fick vi mycket bättre känsla, även om hon ligger på och vill springa fort så lyssnade hon ändå mycket bättre idag än i förra veckan. Jg kände även att jag var med bättre med sitsen och handen idag, utveckling framåt med andra ord, härligt!

Men guldstjärnan går ändå till den här killen, racerJerry.. Första gången jag hoppade honom och först lite strul men sen så. När jag väl skärpte mig gick det riktigt bra. Jerry är en sån häst som i hoppningen nästan behöver någon som håller honom i handen (hoven?) över hindret, då hoppar han fint. Lämnar man honom så stannar han. Jag är toknöjd med båda lektionerna, två väldigt olika hästar men jag kände ändå att jag lyckades och fick en fin känsla :) Heja mig!

/ Johanna

Likes

Comments

Godmorgon tisdag,
För vår del väntar presentationer avgått grupprojekt och opponering nu på morgonen, sen tentaplugg, jobbmöte och ikväll stallet. Kommer också trycka in tentaplugg i varje ledig liten stund idag.
Men först, presentation :)

/ Johanna

Likes

Comments

Alltså jag dör lite? Hur vacker är inte den här stan? Blir kär gång på gång när den visar sig från sin allra bästa sida, som ikväll. Som en ren bonus doftar hela stan kaffe också.
Jag sitter på busen påväg hem från gymmet. Blev ett sent pass idag, var inte alls pepp och ville helst stanna kvar i soffan. Men tog mig i kragen och släpade mig dit. Tur var väl det för vilket toppenpass jag fick till! Mina magmuskler fullständigt avskyr mig just nu men endorfinerna i kroppen flyger runt som galningar! Nu när det är tentavecka är det extra viktigt (för mig) att träna, för med lite tur kan man undvika ett migränanfall efter tentan då. Fingers crossed.

Resten av kvällen kommer spenderas i soffan, bästa Masterchef australia går ju (och PH..) men först komma hem och duscha. Hoppas ni haft en kalasmåndag :)

/ Johanna

Likes

Comments

Instagram@lindholm90