Det känns ändå ganska bra.

Min dag började för tidigt imorse, i soffan med inte en utan totalt 2,5 koppar kaffe och uppladdning inför tentan. Ja ni ser ju hur taggade vi var!

Före vs efter, ser ju inte helt uppgiven ut. Och vet ni vad, jag känner mig inte särskilt uppgiven. Det gick helt klart över förväntan faktiskt, alltid farligt att känna så efter en tenta men så känns det. Förhoppnignsvis håller lärarna med och jag blir godkänd!

Utöver tenta har jag även hunnit med ett årsmöte för studentföreningen, nu har vi ny styrelse och våra ansvar är över. Det har varit ett kul år men det ska bli skönt att fokusera på annat :)

Resten av eftermiddagen tänker jag spendera här i sängen (ja jag har gosedjur..) , tillsammans med senaste ELLLE mat & vin och min hög med böcker. Ikväll väntar nog en del fest, fira tenta och ny styrelse. Inte en alltför hemsk fredag ändå! :)

#livetsomstudent

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

D day.

Godmorgon fredag,
Vi vet alla vad det här betyder, tentadags. Men först kaffe, frukost och läsa igenom alla anteckningar igen. Håll tummarna mellan 8-13 för mig är ni rara :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

Sjukt bra tentauppladdning.

Den här fantastiska herren har jag spenderat kvällen med, en paus från alla begrepp om olika motivationsteorier, design mönster, webbanalys tekniker och allt annat som jag matat in i hjärnan den här veckan. Stallet är verkligen det perfekta stället att låta hjärnan få en paus från skolan.

Så, kvällens lektion. Kvällens kompis hette Devon och är en häst jag varit sugen på att testa länge, ikväll var den äntligen dags. Mina förväntningar var skyhöga och han nådde dem med god marginal! Ja det var första gången, nej vi var inte perfekta, ja vi har massor att jobba på och ja jag är nog lite kär. Och framför allt väldigt nöjd! :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen förbereda för imorgon innan jag attackerar sängen. Ska läsa igenom mina anteckningar en sista gång, ladda kaffebryggaren+sätta timer på den och packa väskan som ska med imorgon. Sen kan jag förhoppningsvis sova hela natten också. God natt!

#hästärbäst

/ Johanna

Gillar

Kommentarer