För många tårar på samma dag.

images - weheartit

Hur var er eftermiddag varit? Troligtvis bättre än min, som har bestått av en hel del tårar, som resulterat i täppt näsa (varför hänger tårar och snor ihop?). Men även tårarna tog, efter alldeles för lång tid, slut och jag satte mobilen på sovläge och försvann in i en bok istället. Är fortfarande ganska stressad över mycket, men det känns ändå lite bättre. typ. Jag tror alla tårar behövde komma ut, man behöver gråta ibland helt enkelt. Sen är mina vänner och familj världens bästa, bara så ni vet. Jag skulle egentligen jobbat lite ikväll, men skippar det, tar det imorgon istället. Ikväll ska jag ta tag i lite skolarbete, kika på tv och dricka te. Känner mig helt slut efter den här dagen.

/ Johanna

Gillar

Bryta ihop & komma igen, eller något sånt.

Det ska minsann inte räcka med att det var jobbigt nog att bryta benet, operera in metallplatta och skruvar, gå med gips i 6 veckor, sjukgymnastik hela sommaren, kämpa sig igenom hösten, operera ut skiten som opererades in i Maj, vänta två veckor med ont i benet, ta bort stygn och sen tro att det var bra? Nej såklart inte. Självklart ska det inte ha läkt ordentligt, utan blivit ett litet sår, som knappt syns men gör så ont. Nej men det ska inte räcka så, såklart blir jag borta från ridningen lite längre, kan inte träna ikväll för det gör ont. Jag får inga försäkringspengar för inlagd på sjukhus var man ju inte. Men likförbannat måste man tillbaka dit pga att det inte har läkt.

Jag är så arg, frustrerad, ledsen, irriterad och stressad att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Nog för att jag har läst att återhämtningstiden efter fotledsfraktur kan vara lång men det här är så frustrerande. Som om att det inte räckte med detta, nej vi har såklart sjukt mycket i skolan, jag stressar över att hitta ett sommarjobb, praktik inför hösten och någonstans i bakhuvudet börjar stressen över B-uppsatsen krypa sig på också. Så blir jag stressad över hur mycket pengar som rinner iväg på grund av benet som vägrar läka. Läkarbesök, operation, plåster i mängder och ett försäkringsbolag som inte betalar ut ersättning om man inte varit inlagd på sjukhus. KUL! För studentlivet är så väldigt rikt.

Idag är inte min dag helt enkelt, idag rann bägaren över och jag vill inte alls vara vuxen, inte det minsta. Kan man börja om och få starta igen? Jag vet att det blir bättre imorgon, när jag väl får prata med ortopedavdelningen, förhoppningsvis får en tid snart (helst igår) och blir lugnad och får veta att det inte är någon fara. Men såklart man blir orolig, mina tankar springer iväg och jag ser framför mig hur fotleden blir infekterad som bara den. Ja ni hör ju, men såklart man blir orolig. Eller jag blir orolig iallafall. Så försöker man hålla fasaden uppe, men det går ju åt helvette.

Så om någon ställer frågan "Hur mår du?" till mig idag, just nu, så skulle nog svaret bli "skit." Jag vet att det blir bättre, men just nu är livet inte direkt på topp. Framför allt saknar jag hästarna. Och att inte ha problem med mitt högra ben. Skit-tisdag helt enkelt. Man skriver sällan såhär ärligt, att man mår dåligt, att man stressar över saker (som kan verka som småsaker, but no) Men det här är livet, eller iallafall mitt liv. Och det är min blogg, och jag måste få ur mig allt sånt här på något sätt. Utan att behöva förklara mig, eller hur? Idag orkar jag inte vara varken stark, vuxen, mogen eller tänka på vad andra tänker om mig. Bryta ihop och komma igen, eller något.

Hoppas er dag är bättre än min.

/ Johanna

Gillar

Rainy & grey Tuesday morning.

Godmorgon,

utanför mitt fönster är det jämngrått och regnet öser ner, men jag har en stor kopp kaffe och havregrynsgröt toppat med äppelmos bredvid mig. Halvkul väder, men så länge det inte blir minusgrader nu så är jag nöjd!

Vad gör ni idag? Själv ska jag iväg till universitetet snart och jobba några timmar, sen ska stygnen äntligen bort och efter det väntar gym+kvällsjobb. Tisdagar spenderas oftast i stallet men med såret på benet kan jag inte dra på mig en ridstövel. Så håller tummarna för att jag kan rida på torsdag istället! Fingers crossed! :)

/ Johanna

Gillar