Jag har en sån otrolig svacka i ridningen just nu. Jag känner mig klumpig, osmidig, dålig och helt utan koordination, och framför allt frustrerad över att det är så. Det är ingen ny känsla, hela hösten var som en enda bergochdalbana med upp och nedgångar, men då rörde jag mig framåt, nu känner jag mest att jag står och stampar. Jag försöker hitta "min" häst och samtidigt försöka hitta en relation och samma våglängd med vår nya ridlärare. Just nu känner jag nästan att jag utvecklas bakåt istället för framåt, förstår ni då frustrationen?

Jag tror att nyckeln just nu är att inte sätta så stor press på mig själv, ta några steg tillbaka och låta mig själv andas lite. typ. Eller kära hårade på gymmet, för jag är ju missnöjd med att jag saknar muskler, kondition och typ alls. Ja ni hör ju, inte på topp just nu. Ikväll kämpade jag mig igenom två lektioner, på Happy och sen på Donna. Och jag fick kämpa. Men tänker att jag har lärt mig något iallafall, även när det går dåligt. Timmarna i sadeln som räknas, eller det intalar jag mig själv. Nya tag på torsdag.

Saknar den där bruden <3

/ Johanna

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon tisdag,

min måndag slutade inte som jag planerat tyvärr. Istället för att kunna ägna kvällen åt skolarbete och jobb så låg jag i sängen med migrän, sa ju att den inte slutade som jag tänkt. Har väl sovit sisådär 12 timmar typ, eller 14, jag håller inte räkningen faktiskt. Men är typ vän med huvudet nu, typ. Förhoppningsvis hjälper kaffet att sparka bort de sista sega känslorna i mitt huvud.

Jag hoppas helt enkelt att ni hade en bättre måndag än vad jag hade. Nu väntar föreläsningar hela dagen och ikväll stallet, dagens mål är att hålla mig migränfri. Wish me luck!

/ Johanna

Likes

Comments

1. Tröja HÄR / 2. Linne HÄR / 3. Tights HÄR / 4. Sport-bh HÄR / 5. Tights HÄR / 6. Tröja HÄR / 7. Skor HÄR

Min träningsoutfit är dessvärre inte såhär tjusig, men man kan ju alltid önska! Men trots det så är jag tokpepp på eftermiddagens träningspass, jag är numera vän med min kropp efter söndagens mardrömsdag. Förhoppningsvis fortsätter vi vara vänner numera.

Inlägget innehåller affiliatelänkar

/ Johanna

Likes

Comments

Godmorgon måndag,

efter en natt med alldeles för få timmars sömn så kommer det krävas mängder av kaffe idag. Jobb hemifrån är dagens agenda, inkluderande söka sommarjobb, skriva på en gruppuppgift vi har, öva på att koda (missade dagens föreläsning..), jobba med webben och troligtvis pyssla med bloggen också. Ikväll väntar träning. Vad gör ni idag?

/ Johanna

Likes

Comments

Okej, den här söndagen får bottenbetyg, minusbetyg faktiskt. Jag skulle ha jobbat på Max hela dagen, men min mage var idag min värsta ovän. För att hålla det rumsrent så kan man väl säga att jag spenderade min morgon och förmiddag hängandes över toalettstolen. Sa ju att det var en mindre trevlig morgon och förmiddag.

Men, till det positiva, jag har lyckats behålla lite blåbärssoppa i magen och hållit mig borta från toaletten de senaste timmarna. Yay me. Hoppas ni haft en bättre söndag än mig!

/ Johanna

Likes

Comments

Go kväll,

jag har äntligen landat i soffan efter en riktigt bra lördag. Förutom att jag försov mig, men det kan vi bortse ifrån. I övrigt har min lördag bestått av brunch med ett magiskt efterrättsbord, följt av hockeymatch. Och herregud vilket drag det var på hockeymatchen, och som en extra bonus så vann Färjestad! Alltid extra kul när det är vinst på hemmaplan. Nu blir det filmkväll i soffan för min del. Hoppas er lördag varit lika bra som min!

/ Johanna

Likes

Comments

Ett sent fredags-hej från mig. Jag är inte pigg idag ska ni veta, eller börjar väl vakna till liv nu, såhär strax innan 7 på kvällen. Men det blir så när man trillar in klockan 4 på morgonen, men roligt hade jag!

För min del blir fredagskvällen lugn, film och godis i soffan är planen! :)

/ Johanna

Likes

Comments

Titta vad som trillade ner i brevlådan idag, och för första gången på ett tag är jag så nöjd med min Glossybox! Trist att jag sagt upp prenumerationen nu, men det går i vågor. Men dom avslutar iallafall på topp. Vill du prova Glossybox? Klicka här så kommer du direkt till beställningssidan :)

Mest nyfiken är jag på att testa "Spa to You" face brush, har läst så mycket om borstar som ska lösa upp orenheter och sånt, så det blir spännande att prova! Läppennan har jag redan hunnit prova, och det var en riktigt fin färg, lagom diskret.


/ Johanna

Likes

Comments

Godmorgon, eller något i den stilen. Idag skulle jag behöva få kaffe på dropp, så trött är jag! Men förhoppningsvis hjälper kaffe mot det. Föreläsning nu på morgonen och sen hoppas jag på att få en tid hos frisören, håret hade behövts klippas sen en månad tillbaka. Så håller tummarna för det. Sen som vanligt på torsdagar så är det stallet ikväll och troligtvis utgång efter det. Tack och lov så är vi lediga imorgon! Vad gör ni idag?

/ Johanna

Likes

Comments

Vilken kvällsboost jag fick, kikade in på skolans portal för oss studenter, på jakt efter läshänvisningar inför morgondagen och såg att vår lärare lagt upp bedömning för presentationen vi hade förra veckan. Vi fick individuella betyg på hur vi gjorde och ska jag vara helt ärlig så tyckte jag att presentationen gick sisådär och förväntade mig inget toppbetyg. Men till min förvåning, 25/25 blev mitt betyg, alltså toppbetyg! Heja mig :)

Det kallar jag en kvällsboost om något, nu ska jag försöka förstå något om appar inför morgondagens föreläsning!

/ Johanna

Likes

Comments

Instagram@lindholm90