Tre steg bakåt istället för framåt.

Jag har en sån otrolig svacka i ridningen just nu. Jag känner mig klumpig, osmidig, dålig och helt utan koordination, och framför allt frustrerad över att det är så. Det är ingen ny känsla, hela hösten var som en enda bergochdalbana med upp och nedgångar, men då rörde jag mig framåt, nu känner jag mest att jag står och stampar. Jag försöker hitta "min" häst och samtidigt försöka hitta en relation och samma våglängd med vår nya ridlärare. Just nu känner jag nästan att jag utvecklas bakåt istället för framåt, förstår ni då frustrationen?

Jag tror att nyckeln just nu är att inte sätta så stor press på mig själv, ta några steg tillbaka och låta mig själv andas lite. typ. Eller kära hårade på gymmet, för jag är ju missnöjd med att jag saknar muskler, kondition och typ alls. Ja ni hör ju, inte på topp just nu. Ikväll kämpade jag mig igenom två lektioner, på Happy och sen på Donna. Och jag fick kämpa. Men tänker att jag har lärt mig något iallafall, även när det går dåligt. Timmarna i sadeln som räknas, eller det intalar jag mig själv. Nya tag på torsdag.

Saknar den där bruden <3

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

Fortfarande ovän med kroppen.

Godmorgon tisdag,

min måndag slutade inte som jag planerat tyvärr. Istället för att kunna ägna kvällen åt skolarbete och jobb så låg jag i sängen med migrän, sa ju att den inte slutade som jag tänkt. Har väl sovit sisådär 12 timmar typ, eller 14, jag håller inte räkningen faktiskt. Men är typ vän med huvudet nu, typ. Förhoppningsvis hjälper kaffet att sparka bort de sista sega känslorna i mitt huvud.

Jag hoppas helt enkelt att ni hade en bättre måndag än vad jag hade. Nu väntar föreläsningar hela dagen och ikväll stallet, dagens mål är att hålla mig migränfri. Wish me luck!

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

Black & pink work out.

1. Tröja HÄR / 2. Linne HÄR / 3. Tights HÄR / 4. Sport-bh HÄR / 5. Tights HÄR / 6. Tröja HÄR / 7. Skor HÄR

Min träningsoutfit är dessvärre inte såhär tjusig, men man kan ju alltid önska! Men trots det så är jag tokpepp på eftermiddagens träningspass, jag är numera vän med min kropp efter söndagens mardrömsdag. Förhoppningsvis fortsätter vi vara vänner numera.

Inlägget innehåller affiliatelänkar

/ Johanna

Gillar

Kommentarer