Friday night.

Såhär såg jag ut tidigare idag, när jag landade i Göteborg, nu sitter jag i pyjamasbyxor. Nytränad, nybadad, med lite godis bredvid mig och ett glas rödvin i handen. Ska läsa vidare lite till i en av kursböckerna men sen tar jag helg för en kväll :) Hoppas ni har en trevlig kväll!

Här sitter jag ikväll :) 

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

Mot västkusten.

​Hej från tåget påväg mot Göteborg. Jag lämnar ett soligt, men blåsigt Karlstad bakom mig för en helg tillsammans med familjen. Jag hoppas Göteborg bjuder på sol och inte fullt så mycket blåst som Karlstad har i dagarna. Tågresan ner kommer ägnas åt tentaplugg, wohow vad kul. Men jag har iallafall en godispåse bredvid mig. Trevlig eftermiddag på er :) 

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

Hej fredag.

Godmorgon fredag!

Hur har ni sovit inatt? Jag sov som en stock, trots att det stormar hej vilt utomhus. Sitter just nu i skolan och inväntar att dagens första och enda föreläsning ska börja. Sen ska jag hem, packa klart, äta lunch och mot tågstationen, en weekend i Göteborg väntar. Ska bli så skönt med lite miljöombyte om jag ska vara ärlig. Fast helgen kommer ju ägnas åt tentaplugg, men i Göteborg. Och jag kommer få hotellfrukost, och familjehäng, och troligtvis ett litet besök i hotellets spaavdelning om jag har tur.

Men först, Wordpress i 3h. :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer