Idag var det riktigt tungt att styra benen mot gymmet efter jobbet, helst ville jag hem till soffan som jag befinner mig i nu. Men jag tog mig i kragen och gick och tränade. Det var ett sånt där halvbra träningspass, var inte så pepp men försökte göra det bästa av det ändå.

Nu blir det en dusch och sen film och sova. Tror jag har ett förkylningsvirus i kroppen, fick en blåsa i munnen idag (brukar vara ett tecken på att förkylning är på g) men icke, jag tänker inte bli sjuk! Får köpa ingefära imorgon!

/ Johanna

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Saker jag fundera på om dagarna:
- Hur ska jag inreda min nya lägenhet
- När borde man egentligen börja flyttpacka?
- Vart köper man billigast flyttkartonger?
- Vad ska jag äta till middag?
- Hur mycket kaffe kan man dricka innan det blir skadligt?
- När slutar myggbett klia?
- Varför blir ett iphone batteri plötsligt jättedåligt efter 1 år?

Vardagliga funderingar från mig. Vad klurar ni på om dagarna?

/ Johanna

Likes

Comments

Ett sent god morgon från en trött tjej,
jag började dagen med att stänga av väckarklockan (alla 5..) i sömnen och försova mig. Vaknade i halv panik 20 min innan bussen gick. Men jag hann, även om hjärnan inte har vaknat riktigt än, tror den är kvar i sängen. Men kaffe brukar hjälpa mot det mesta har jag hört!

Jobb står i alla fall på dagens agenda (otippat va?) och efter jobbet gymmet och sen hem. Hade tänkt gå på Putte i Parken idag, men sparar det tills imorgon istället.
Vad gör ni idag?

En #throwbackthursday till vinter och lila hår

/ Johanna

Likes

Comments

I dagens NWT är det min artikel som får ta upp en helsida, och har en dragbild på framsidan! Alltså wow! För mig är det stort, jag menar, nu kan jag väl typ kalla mig för journalist? Eller?
Sitter just nu med en sen lunch, hade några jobb nu på morgonen, men nu så! sen väntar två jobb som ska skrivas, en prins intervju och ett läger ska skrivas klart. Börjar komma in i rutinerna nu känns det som, så skönt :)

/ Johanna

Likes

Comments

Godmorgon,

det är en tidig morgon för mig idag, tidigare än vanligt, så blir det ibland när jobbet kallar. Hjärnan har inte riktigt vaknat än och jag dricker morgonens andra kopp kaffe på vägen till bussen. Tack och lov för termosmuggar! 
Hoppas ni får en fin dag, så hörs vi senare :) 

/ Johanna

Likes

Comments

​Ett trött hej,

och et tredje inlägg på samma dag? När hände det senast? Anyhow, sitter i soffan och väntar på att matlådorna ska svalna så jag kan slänga in dom i frysen. Nu ska ni få höra, av 500g färsk tortellini lyckades jag göra 7 (!!) matlådor. Helt galet ju! Nu är det inte bara tortellini i, utan även tomater, champinjoner, bacon och tomatsås, men ändå. Är otroligt nöjd med mig själv. Hade tänkt göra en till rätt, så jag kan variera matlådan i veckan, men det får vänta tills imorgon. Är helt slut och längtar till sängen. Vi hörs imorgon! :) 

/ Johanna

Likes

Comments

Ni vet när man är på gymmet, så vill man köra fullt ut, verkligen köra slut på kroppen och sen helst springa ett marathon lopp efter för att verkligen dra ut den sista energin? Den känslan hade jag idag, men min kära fotled hade helt andra planer och belönade varje bedövning jag gjorde med muskelkramp. Ocoolt! Jag straffade benet med 7km på cykel (brutalt tråkig träningsform btw) ville springa men det klarar inte benet av än. Som sagt rehab, brutalt tråkigt.
Men nej, dagens träningspass blev inte som jag tänkt och nu är jag ashungrig och på väg hem. Det blir köttbullar&makaroner i soffan framför doctor who. Dumma ben.

Bjuder på något trevligare än mitt klagande, dagens arbetsplats och den vackra älven :)

/ Johanna

Likes

Comments

Godmorgon,
Vissa dagar är man mer segstartad än andra, idag är en sån dag. Det lär behövas mängder av kaffe för att ta sig igenom dagen idag. Känner ni igen er? Ska dessutom till gymmet ikväll efter jobbet, hur jag nu ska orka det.
Nej, mer kaffe så kör vi!

/ Johanna

Likes

Comments

Nej men god kväll på er!

Jag kom hem för bara ett litet tag sen, åkte och handlade mat direkt efter jobbet (hej då alla pengar..) och borde egentligen ställa mig och ordna matlådor. Men jag är så trött och har kikat i frysen och insett att jag klarar mig iallafall en dag till. Det är ganska snålt ekonomiskt den här månaden (och troligtvis nästa också) så då blir det matlådor så det står härliga till. Visste ni att man kan spara minst 400kr/v genom att ta med sig matlåda till jobbet? De ni!

Men nog om mina matlådor, jag vet att ni är brutalt nyfikna på vad jag egentligen pysslar med om dagarna så tänkte dela med mig. Jag måste säga att man blir rejält allmänbildad av att jobba på en dagstidning. Idag exempelvis har jag lärt mig en hel del om vad en spannmålsbonde gör, hur de påverkas av väder och vind och vad insådden och vallen är för något. (Läs artikeln nedan genom att klicka på bilden, och lägg märke till vem som skrivit! #stolt )

Jag har även lärt mig vad LO gör för unga och vilka problem unga sommarjobbare kan möta. (samma här, klicka på bilden och läs) :)

Man lär sig som sagt lite om allt på mitt jobb. Man vet aldrig vad dagen kommer ge eller vart man hamnar, spännande!
Men nu måste jag tömma tvättmaskinen. Ska försöka bli bättre på det här med att blogga, typ. :)

/ Johanna

Likes

Comments

Godmorgon,
Har ni sovit gott? Jag har sovit oroligt, nojig över att försova mig vilket leder till noll sömn. Med andra ord är kaffekoppen min bästa vän idag!
Är iallafall påväg till jobbet nu, 9-dagars veckans första dag, heja heja!

/ Johanna

Likes

Comments

Instagram@lindholm90