Fantastiskt dåligt träningspass.

Go kväll,

kul att så många hittat hit just idag, otippat men kul! Välkomna, hoppas ni stannar :)

Jag kom hem från gymmet för ett litet tag sen, det gick åt helvete rent ut sagt, men å andra sidan var det första passet på över 2 veckor. Förkylning/hosta sönder lungorna och sen tentavecka har satt käppar i hjulet för min träning. Men nu är jag tillbaka igen. Så surt att man tappar så mycket så fort bara, men nu ska jag jobba upp det jag tappat och bli ännu bättre!

Kvällen blir att ägna åt att måla naglarna och slöglo på någon film, vad gör ni ikväll?

/ Johanna

Gillar

Pink shades.

Dagens mood: Jag vill fylla min lägenhet med blommor i alla rosa nyanser som finns. Byta ut alla mina svarta kläder mot fluffiga rosa tröjor, kjolar med tyll och vinterstövlarna mot söta ballerinaskor. Jag vill ha sockervaddsrosa hår och vara ute på äventyr hela natten. Jag vill ha sommar och oändligt långa varma sommarnätter.

Snart, snart är vi där. Tills dess köper jag hem blommor i rosa färger och drömmer mig bort från vintern, snön och kylan.

​#Pink #inspiration #tumblr #spring 

/ Johanna

Gillar

Bonusdagen 2016.

Godmorgon måndag och godmorgon till årets bonusdag!

För det är ju skottår i år vilket betyder att idag är en bonusdag, inte ofta man får en bonusdag minsann! Jag inledde min med sovmorgon och nu sitter jag med en latte med smak av kanel bredvid mig och ska snart äta frukost, mangoyoghurt med granola, så gott!
Vi har kursstart för vårens kurs senare idag, kl 13 för att vara exakt. Nu blir vi mer kreativa och börjar äntligen med alla olika adobe program, indesign, photoshop, illustrator etc. och det ska bli så kul! Som jag längtat! Det enda tråkiga är att klassen har delats, då vi läst första terminen och den senaste kursen tillsammans med information & PR klassen. Men vi kommer ju ses ändå, som tur är!

Nu, frukost :)

​#livetsomstudent#karlstadsuniversitet#måndag

/ Johanna

Gillar