Dagens konstaterande: Man sover otroligt bra på tåg. Kommer från hon som somnade innan vi ens passerat Södertälje. Vaknade upp igen strax innan Degerfors, otroligt skönt!
Nu är jag hemma och har tagit plats i soffan tillsammans med en kopp te. Är galet trött, helgerna i Stockholm blir alltid så intensiva, så en tidig kväll för min del idag! Men det är som dom säger, borta bra men hemma bäst :)

/ Johanna

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er,

jag sitter just nu på Espresso House vid Stockholms C och väntar på att tiden ska gå, mitt tåg hem till Karlstad går vid 17.14 så jag har lite tid att fördriva. Men jag är en sån som hellre får vänta lite längre i stan än riskerar att missa tåget. Så jag hinner med en kaffe, andas och blogga innan tåget går, det är lite mysigt :) I lurarna spelas såklart bästa Ron Pope, det kommer bli mycket av honom nu den närmaste tiden! Vad har ni gjort idag?

/ Johanna

Likes

Comments

​Är det bara jag som blir sådär härligt nykär i en artist efter att ha upplevt dem live? Jag fungerar iallafall så, och nu är jag nykär i Ron Pope och återupplever gårdagskvällen om och om igen. Med ett leende på läpparna.

/ Johanna

Likes

Comments

Godmorgon!

Hur mår ni? Jag mår helt fantastiskt bra faktiskt. Igårkväll var en helt magisk kväll, konserten var underbar och sen drog vi vidare och drack drinkar och vin. Kvällens bästa, att när vi sitter på ett biljardställe på Söder så kliver Ron Pope och hela hans crew in på just det stället. Jag menar vad är oddsen? Tog såklart chansen och pratade lite med honom, jag kunde ju inte bara låta honom gå förbi. Jag dog lite, fantastiskt trevlig kille och han verkade bli så glad när jag sa att vi hängt med sen han började spela här i Stockholm och att kvällens konsert var så bra. En magisk kväll med andra ord!

Nu ska jag dricka lite (massor) av kaffe och bara chilla, tåget tillbaka till Karlstad går först vid 17, så jag har lång tid på mig. Vad gör ni idag?

/ Johanna

Likes

Comments

Godmorgon!

Har ni sovit gott? Jag sitter hemma hos mina föräldrar och äter frukost just nu, gårdagens överraskning blev precis sådär bra som jag hade hoppats på! Mamma hade ingen aning om att varken jag eller min syster skulle komma, det blev en toppenkväll! Vi åt och drack gott hos Smak Stockholm, en fantastisk restaurang.

Idag väntar lunch med familjen och ikväll konsert och utgång med en kompis.
Det blir som en minisemester när man åker från Karlstad såhär, och det är helt fantastiskt! :)

​Ett urplock av alla bilder från igår, med två av de fem rätter jag åt. Fantastisk mat, fantastisk lokal och en perfekt kväll.

/ Johanna

Likes

Comments

En av de bästa sakerna med att inte bo i samma stad som sin familj och sina vänner är att man kan överraska dem genom att komma på besök bara sådär. Jag älskar att göra sånt för dom jag älskar. Den här helgen är det precis vad jag gör, för idag fyller världens bästa mamma år och självklart kommer jag till Stockholm för det. Efter en tids konspirerande med pappa och en hel del hemlighetsmakeri kring det hela har det äntligen klaffat och funkat. För nu är jag minsann i Stockholm över helgen.
Det här är såklart ett tidsinställt inlägg, för vi sitter på en restaurang just nu. Och jag kunde ju inte skriva något innan för då förstör jag ju överraskningen!
Grattis igen mamma, jag älskar dig! <3

/ Johanna

Likes

Comments

Plötsligt händer det, ni vet tentan jag skriv för ca 2 veckor sen, den inom organisationskommunikation som jag pluggade som en tok inför? Då när jag i princip bodde i biblioteket under två veckor. Idag fick vi resultatet och jag fick VG, väl godkänt. VG är det högsta betyget som delas ut på universitetsnivå, alltså det här är ju helt sjukt! Jag är så stolt över min själv. Just den kursen var också den jag tyckte har varit den absolut roligaste hittills, så då är det ju extra kul att det gick så bra som det gjorde! Ikväll blir det att fira :)

/ Johanna

Likes

Comments

Godmorgon!

Eller nja, idag är minsann inte en god morgon, för igårkväll/natt blev det lite för mycket vin. Men inget som en stor kopp kaffe inte kan lösa!
Bästa utestället här i Karlstad, Koriander, har varit stängt hela Januari pga renovering, men öppnade nu i veckan igen. Så igår var det dags för terminens första studenttorsdag, och om vi hade kul! Eller jag hade iallafall kul :) Vi började med förfest hos en vän, sen hamnade vi på en annan förfest och sen vidare till Koriander. En grym kväll med andra ord. Nu ska jag svepa en liter kaffe och försöka komma igång med dagen. Vad gör ni idag?

ps. Grattis världens bästa mamma på födelsedagen, älskar dig <3

/ Johanna

Likes

Comments

Instagram@lindholm90