31st of December snaps.

​Årets sista dag, jag har beundrat min fina amaryllis, tagit en promenad genom ett snötäckt och soligt Karlstad, fikat i väntan på bussen, köpt en härligt nördig målarbok och provat samtliga klänningar i garderoben. Just nu väntar jag på min beställning från onlinepizza, lyxar till det såhär sista dagen med hämtmat. Kolgrillat blir det. Senare väntar Bingolotto och bubbel, utanför hörs smällare med jämna mellanrum. Jag hoppas ni får en fin kväll vad ni än gör! :) 

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

2016 hopes and dreams.

Som de flesta, oavsett om man har en blogg eller inte, så skapar jag mål, drömmar och visioner om det nya året. 2016. Det känns för det första helt galet att det redan gått 1 år. Mitt 2015 var galet, omvälvande, fyllt av nya bekantskaper, upplevelser, toppar och dalar. Även om man inte gillade det just i stunden när det var jobbigt så nu när jag tänker tillbaka på det så blir jag nöjd och lite stolt över att jag tog mig igenom det mesta. Klyschigt, o ja, men jag är lite klyschig av mig vet ni som har hängt med här ett tag.

Iallafall, 2016, nytt år nya möjligheter! Okej nu måste jag sluta med klyschorna! Jag har slutat med nyårslöften sen flera år tillbaka, istället väljer jag att lista drömmar, mål och visioner inför det nya året. Några lär säkert uppfyllas och andra inte, det ska bli spännande att se hur året blir.

Under 2016 hoppas jag:
- Att jag hittar ett jobb
- Få min overall!
- Byter upp mig boendemässigt, drömmer om en 2a, helst med balkong.
- Klarar vårterminen, och helst hösten, utan omtentor
- Testa fler knasiga, roliga och underliga hårfärger
- Springer Göteborgsvarvet på under 2 timmar
- Spenderar mer tid i stallet
- Klarar mig utan migrän
- Dansar bort många nätter med vänner
- Tatuera mig
- Forsätter vara duktig och tränar kontinuerligt
- Skrattar, gråter, dansar och ler mer. Jag vill ha mer av allt.

Det är bara en liten del av det jag hoppas att 2016 bjuder på. Jag hoppas på att träffa kärleken (igen), att fyllas av den där euforiska känslan, att lära känna Karlstad ännu mer, att nästa höst välkomna de nya ettorna och ge dem en hejdundrande nollning.
Nu blir jag lite klyschig igen, men jag tror 2016 kan bli helt magiskt! Vad tror ni?


/ Johanna

Gillar

Kommentarer