Go kväll såhär halv 11 på kvällen,

jag kom precis hem från ett sent plugghäng. Börjar känna mig lite säkrare, förhoppningsvis sätter sig lite mer imorgon. Hann med en sväng till gymmet efter många stillasittande timmar i biblioteket idag, herregud vad skönt det var! Körde ett ordentligt benpass, musklerna riktigt skakade när jag var klar. Imorgonbitti väntar faktiskt stallet för min del, måste låta hjärnan andas lite när man sitter och pluggar såhär intensivt. Eller jag måste iallafall göra det, göra något helt annat för att sen gå tillbaka och ta tag i det igen.

Hoppas ni haft en fin Måndag iallafall! :)

/ Johanna

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Så, ni har blivit en (för mig) relativt stor skara som kikar in här varje dag ändå, och jag måste erkänna jag är nyfiken på er! På hur ni hittade hit, om ni känner mig (dvs irl) och vad ni gillar att läsa om. Vad får er att komma tillbaka.
Så om ni inte orkar kommentera med vem ni är, ålder, hur ni hittade hit och vad ni gör om dagarna så kanske ni kan svara på denna fråga iallafall :) tack på förhand!

/ Johanna

Likes

Comments

Godmorgon!

jag sitter i ett kyligt bibliotek med en hög anteckningar och skolböcker bredvid mig. Tenta på onsdag och paniken börjar krypa på, vi ska kunna alldeles för mycket enligt mig. Det blir två och en halv intensiva dagar för min del. Håll en tumme eller två tack!

/ Johanna

Likes

Comments

Stockholm, jag gillar dig men Karlstad är numera hemma, inte Stockholm. Alla fantastiska vänner och familj som bor i Stockholm, som jag gillar er. Men Stockholm, nej. Karlstad har.. Taken me with storm, om man kan säga så. Jag trodde inte jag skulle trivas så bra som jag faktiskt gör här.
Jag gillar min lilla, men hemtrevliga lägenhet. Jag gillar (snudd på älskar) alla fantastiska människor jag lärt känna än så länge. Om jag skulle säga att det varit en dans på rosor skulle jag ljuga, det har varit highs and lows. Inga känslor och för mycket känslor, ja ni vet säker hur det kan bli. Men jag gillar Karlstad och 3 år här känns fantastiskt. Jag ser fram emot dem, jag ser fram emot att se vad denna stad kan få mig att bli. Jag hoppas att jag växer, lär mig, gör fel, hittar kärleken och tappar den för att sen hitta den igen. Jobbigt med känslor har jag redan hunnit med men jag vet också, från det, att jag har hittat magiska vänner här. Fantastiska personer som bryr sig, som hör av sig och som stöttar.
Karlstad, vi kör. Jag är på!

From my notes 28/11 2015

/ Johanna

Likes

Comments

Go kväll!
Jag sitter äntligen på tåget påväg hem till Karlstad igen efter en intensiv men fantastisk helg i Stockholm! Tåget är strax över 1 timme försenat, Wohow, vilket betyder att jag (förhoppningsvis) landar i Karlstad runt 21.. Tur att man har tentaplugg att roa sig med!
Hoppas ni haft en fin helg, bilder kommer komma, jag lovar :)

/ Johanna

Likes

Comments

​Hej,

världens bästa dag! min födelsedag! och jag äter tårta i sängen! Som man borde göra när man fyller år :) Snart beger jag mig mot Stockholm och vad som lär bli en oförglömlig helg där. Men först måste jag väcka mitt stackars bakishuvud, bubbel hela kvällen igår var en mindre bra idé! ;) 

/ Johanna

Likes

Comments

​Hej hörrni, 

här har det ekat tomt idag minsann! och det lär göra det ikväll också, för ikväll är det dags att påbörja mitt tredagars firande av min 25årsdag! Ska man fira så ska man göra det ordentligt!
Häng med på instagram (lindholm90) och snapchat (tigermysig) Kram! 

/ Johanna

Likes

Comments

Instagram@lindholm90