​Jag borde egentligen göra mig iordning, för ikväll väntar festligheter med jobbet för min del. Men fastnade lite framför datorn, sånt som händer ni vet! 

Men nu så, nu ska jag dyka in i garderoben och förhoppningsvis hitta något kalas att ha på mig! 

/ Johanna

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag befinner mig just nu i Löfbergs arena och kollar på ishockey, den ni! Det är minsann inget jag gör ofta ska ni veta, men efter nästan 25 år levda tyckte jag det var dags för att se min första hockeymatch live!
Färjestad - Sandviken är det som spelar och än så länge måste jag säga att hockey är en ganska brutal sport men ändå relativt underhållande!
Vad gör ni idag?

/ Johanna

Likes

Comments

​Jag fyller ju faktiskt 25 i år, om mindre än en månad faktiskt. 25 är ju ganska stort sägs det, men jag känner mig fortfarande som ungefär 20, även om legitimationen skvallrar om något helt annat. 
Iallafall, har funderat en del på vad jag önskar mig i födelsedagspresent, jag menar önska kan man alltid. Jag önskar mig en soffa, champagne, blommor, saker till hemmet, konsertbiljetter till både Ron Pope och Melissa Horn, fina saker, en Marc Jacobs klocka, fyndiga ting och mycket mer. Men här är iallafall en del ett :) Det lär säkert komma fler saker. 

Hur, var och med vilka födelsedagen kommer firas är lite oklart, men det lär bli både i Karlstad och Stockholm, det är ett som är säkert :) 

/ Johanna

Likes

Comments

Rotade i mitt bildarkiv nu på kvällen och hittade dessa bilder på mig och kärleken. Finaste guldponnyn, som vi kämpade! Det var minsann aldrig en enkel sekund med honom men så fin han blev. Från att knappt kunna fatta galopp och knappt veta vad form var till att hitta en stadig egen balans och göra fina fattningar från skritt. Kärleken till den här hästen är total.

Vissa fyrbenta lämnar djupare spår än andra. Finals var en sån <3

kärlek kärlek kärlek

/ Johanna

Likes

Comments

Hej!

Nu har jag äntligen landat hemma, efter lite häng på stan, ett besök på Max(nomnomnom, är fortfarande mätt..) och hårfärgningseskapader. Jag har en lugn kväll framför mig, håller just nu på att ändrar om ordningen i köket, vuxenpoäng eller vad? Lär ägna resten av kvällen åt lite pyssel här hemma bara, såna kvällar är otroligt sköna ibland :)
För er som undrar så rullar den här spellistan mest i mina högtalare just nu.

/ Johanna

Likes

Comments

Godmorgon!
Eller kanske borde säga goddag såhär mitt på dagen, men godmorgon får duga fint. Hur mår ni idag?
Jag är lagom segstartad men det får man vara när man är långledig, för jag är ledig fram tills på måndag. Vet ni hur skönt det är? Vi börjar en ny kurs då så jag har inte ens något plugg som ligger och väntar på att göras, så totalt jätteledig med andra ord. Magiskt med andra ord!

Har inte jättemycket planer idag, ska hjälpa på kompisar att färga håret senare i eftermiddag och träna ikväll men annars är det lugnt.
Fluffigt inlägg men det är sånt som händer!
Men nu, mer kaffe! :)

/ Johanna

Likes

Comments

​Mycket musik i bloggen nu, men å andra sidan så lyssnar jag på musik jämt, så det är ju inte särskilt konstigt. Den här går iallafall varm i högtalarna just nu. 

Jag har precis ätit middag, champinjonssoppa med grillad ostmacka till för den som var nyfiken! Blir nog film resten av kvällen för min del, så dela gärna med er av era bästa filmtips :) 

/ Johanna

Likes

Comments

Tentan gick över förväntan bra för min del, jag borde ha klarat ett godkänt iallafall! Åkte till gymmet direkt efter att jag var klar, hade tänkt köra ett lugnt pass men fick någon post-tenta adrenalinkick och körde skiten ur såväl ben, mage och rygg fast jag egentligen bara tänkt köra axlar, armar och mage. Men så blir det ibland! Skönt var det iallafall.

Resten av kvällen är oplanerad, middag och troligtvis en film lär det väl bli. Vi är lediga tills på måndag, vilket känns otroligt skönt!
Hur har er dag varit?

/ Johanna

Likes

Comments

​Hej vänner!

Idag är det dags, tentan är äntligen här, jag är halvpepp men känner mig ändå helt okej förberedd. Det kan gå åt vilket håll som helst det här, antingen klarar jag den eller inte. Men jag kan en del iallafall. Ser mer fram emot efter tentan, då blir det gymmet och köra slut på allt vad muskler heter, det ska bli så skönt! 

Tänk lite extra på mig mellan 14-18 idag, för någon gång då tentaskriver jag för fullt! Heja mig! Thanks :) 

/ Johanna

Likes

Comments

Instagram@lindholm90