Your song.

​Jag borde egentligen göra mig iordning, för ikväll väntar festligheter med jobbet för min del. Men fastnade lite framför datorn, sånt som händer ni vet! 

Men nu så, nu ska jag dyka in i garderoben och förhoppningsvis hitta något kalas att ha på mig! 

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

Hockeylördag.

Jag befinner mig just nu i Löfbergs arena och kollar på ishockey, den ni! Det är minsann inget jag gör ofta ska ni veta, men efter nästan 25 år levda tyckte jag det var dags för att se min första hockeymatch live!
Färjestad - Sandviken är det som spelar och än så länge måste jag säga att hockey är en ganska brutal sport men ändå relativt underhållande!
Vad gör ni idag?

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

For my 25th birthday, part 1.

for my 25th birthday,

​Jag fyller ju faktiskt 25 i år, om mindre än en månad faktiskt. 25 är ju ganska stort sägs det, men jag känner mig fortfarande som ungefär 20, även om legitimationen skvallrar om något helt annat. 
Iallafall, har funderat en del på vad jag önskar mig i födelsedagspresent, jag menar önska kan man alltid. Jag önskar mig en soffa, champagne, blommor, saker till hemmet, konsertbiljetter till både Ron Pope och Melissa Horn, fina saker, en Marc Jacobs klocka, fyndiga ting och mycket mer. Men här är iallafall en del ett :) Det lär säkert komma fler saker. 

Hur, var och med vilka födelsedagen kommer firas är lite oklart, men det lär bli både i Karlstad och Stockholm, det är ett som är säkert :) 

/ Johanna

Gillar

Kommentarer