Fresh flowers in my apartment and longer hair.

Thick sweaters, kittens and interior design.

Rainy autumn days and grey hair.

​Music, the ever present longing for New York City and once again flowers.
What's on your mind?

/ Johanna

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tiden jag spenderade i London är nog den mest utmanande, svåraste, knasigaste och samtidigt roligaste tiden i mitt liv. Det var ingen dans på rosor, ibland var det rent av pest, men jag minns ändå tillbaka på de månaderna med glädje. Jag fick uppleva massor av oväntade och fantastiska saker, jag lärde känna massor av nya människor och lärde mig massor om mig själv.

Jag gick på mina första instameet och lärde mig mer om fotografering och fick träffa några av mina "instagram idoler", vilket var magiskt. Jag tog oändligt många promenader genom vackra Hyde Park, genom alla årstider. Jag lärde känna de fantastiska människorna som arbetade med Young Professionalls of Sweden och tack vare dem gå på en mängd event, bland annat kräftskiva, julmiddag och mexikans brunch.

Jag har fotat såväl soluppgångar som solnedgångar över Westminister, blivit lika fascinerad av hur vackert det är och förundrats över att jag faktiskt bodde i denna mångmiljonstad.

Nej, jag trivdes inte i London, men det betyder inte att jag inte gillar London, eller att jag ångrar min tid där. Jag kommer åka tillbaka, förhoppningsvis redan i vår, och hälsa på alla jag lärde känna där och gå de numera för mig välkända gatorna och kvarteren.

London kommer alltid vara speciellt för mig, efter mina 9 månader där. Man ser städer på ett helt annat sätt, jag menar det var ju faktiskt hemma för mig ett tag. Och jag är stolt, stolt över att ha vågat och stolt över att våga erkänna att det var fel. Men London, jag kommer alltid gilla den staden. ​

Vill ni läsa mer om min tid i London, kika under kategorin "London" :)

/ Johanna

Likes

Comments

För några dagar sen nämnde en kompis att han kanske tänkte springa Göteborgsvarvet nästa år, och frågade om jag inte skulle springa. Ha, inte en chans svarade jag. Men sen dess har tanken växt på mig och vips så var jag anmäld. Asså va? Hur gick det till? Jag ska springa Göteborgsvaret 2016, 2,1 mil! 
Men, jag överlevde ju Stockholm Halvmarathon för några (många) år sen utan att träna särskilt mycket, så ska nog överleva detta också, med träning! Så med dom orden ger jag mig ut i löpspåret. Heja mig!

Någon av er som tänkt springa? ​

/ Johanna

Likes

Comments

Hej,

Jag borde egentligen sitta i en föreläsningssal just nu, men istället sitter jag hemma med en kopp kaffe, sånt som händer ibland. Får kika på föreläsarens power point senare istället, men vet att dagens föreläsning handlar om semiotik, dvs teckenlära, och det är inte ett helt okänt ämne för mig. Kanske tar mig iväg till biblioteket sen och pluggar lite.

I övrigt ska jag ut i spåret senare, backträning står på dagens schema och senare ikväll väntar en föreläsning på Sats om löpteknik & träning för löpare, borde bli intressant. Vad gör ni idag?

/ Johanna

Likes

Comments

Träningsskorna är packade, vattenflaskan är med och jag är halvpepp, mot gymmet med andra ord! Första gången på nya gymmet, lite läskigt, lite spännande, dvs blandade känslor. Ska boka in en pt tid, för det fick man när man blev medlem. Skulle behöva ett träningsschema att köra efter, så hoppas på att det går att ordna!

Later :)

/ Johanna

Likes

Comments

Instagram@lindholm90