Hatkärlek deluxe.

Träningsvärk, alltså det finns nog få saker här i livet som jag har så grov hatkärlek till som just träningsvärk. Det är ju skönt för då vet man att man har tränat, men det gör ju ont och man blir ungefär lika smidig som ett kylskåp med det. Men ändå, lite najs är det ju.

Vi har haft volleybollturnering ikväll mot/med tre andra föreningar, var opepp till en början men herregud vad roligt det var. Och jobbigt! Mina armar gör sjukt ont, förväntar mig blåmärken och låren klagar högljutt över att ha sprungit, hoppat och slängt sig runt i sand. Men kul var det!
Nu väntar en chill kväll hemma, troligtvis någon film på netflix och lite te. Ute på gården är det fullt ös, vem vet, kanske klär ut mig och joinar en annan förening. Man vet aldrig!

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

Wildest dreams.

​Godmorgon, ja vid kl halv 12 på dagen. Min kropp behövde tydligen sova ut idag, men, jag nu är jag iallafall uppe och med en stor kaffekopp bredvid mig. 
Jag har föreläsning mellan 13-15 (tror jag) och ikväll är det volleybollturnering på schemat, inte min favoritsport men det blir nog kul! Vad gör ni idag? Börjar skolan kanske? 

/ Johanna

Gillar

Kommentarer