Godmorgon solstrålar!

Har ni sett, det är sol ute!! Och här står termometern på 23 grader, wohow! Vilken lycka! Det blir utomhusaktiviteter idag, that's for sure. Vad gör ni idag? :)

/ Johanna

Likes

Comments

​Ikväll var en sån där bra kväll, en härlig kväll med god mat, skratt och spel. Fredag på en torsdag helt enkelt :) 
Jag räknar ner dagarna till flytten och imorgon ska jag packa några fler lådor. Hoppas ni haft en fin torsdag :) 

/ Johanna

Likes

Comments

Godmorgon!

Jag låg och drog mig i sängen ända tills kl halv 11 idag, så skönt! För idag är jag ledig, 2 lediga dagar! Efter en maraton lång 9 dagars jobbvecka känns ledigheten så skönt.
Dagens planer är att besöka stallet och pussa på finaste trixie (</3) och packa lite. Ute är det ju toktråkigt väder, så jag håller mig nog mest inne idag :)

Vad gör ni idag?

/ Johanna

Likes

Comments

Say you'll remember me
Standing in a nice dress, staring at the sunset, babe
Red lips and rosy cheeks
Say you'll see me again even if it's just in your wildest dreams

Wildest dreams - Taylor swift

/ Johanna

Likes

Comments

Godmorgon alla fina bloggläsare! (haha alltså va? det känns ju lite töntigt att skriva så, men jaja)

Jag hoppas ni har sovit gott, själv hade jag ingen väckarklocka idag, då jag börjar först kl 16.45 och tänkte att jag kan ta sovmorgon. Men icke, jag vaknade 07.45 och var klarvaken. Så mycket för sovmorgon!
Anyhow, jag har hunnit äta frukost, boka tågbiljett till Karlstad i augusti och blivit allmänt pepp på livet! På tisdag ska vi åka till Karlstad för att kika på min lilla lägenhet och köra upp de första lådorna. Jag är så pepp! Mindre än en månad kvar, jag har 14 pass kvar på världens bästa sommarjobb och jag har två lediga dagar efter idag. Inte mycket att klaga på för tillfället!

Innan jobbet idag ska jag hinna med en sväng till systembolaget, packa en flyttlåda och fluffa runt lite. Sånt jag gör bäst helt enkelt :) Hoppas ni får en fin onsdag!

/ Johanna

Likes

Comments

Dag 8 av 9 i rad på jobbet, heja mig! Ikväll står John Lindbergs trio på scen, jag har inte den blekaste om vilka det är men förhoppningsvis är dom bra! Befinner ni er på grönan, kom och säg hej! Jag står någonstans i parken och antingen serverar jag kaffe, snurrar sockervadd, gräddar våfflor eller skopar glass. Leta efter rosa hår så hittar ni nog mig :)

/ Johanna

Likes

Comments

Godmorgon!

Har ni sovit gott? Jag har sovit som en prinsessa och har precis svept morgonens första kopp kaffe och ska snart byta om från pyjamasen till något vettigt jag kan gå till jobbet i. Vädret är ju inte världens roligaste idag, men tänk på att bergochdalbanorna går fortare i regn (jo det är sant!) så kom till Gröna Lund och häng med mig idag! :)

/ Johanna

Likes

Comments

Instagram@lindholm90