Webcambilder <3

​Go kväll kära läsare!
Vilken fantastiskt fin söndagskväll det blev ändå, trots både regn och kraftig blåst tidigare på dagen. Jag spenderade som sagt dagen på jobbet, fick se Slash soundchecka, gjorde sockervadd på löpande band och pyntade remvagnarna med nappar. Egentligen är det söndagspub med jobbet idag, som de flesta söndagarna, men min fot är fortfarande inte riktigt vän med mig sen i fredags och jag är trött. Så jag får söndagspubba nästa helg istället! :) 
Vad gör ni ikväll? 

/ Johanna

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Goddag! 

Såhär ser min fot ut idag, var påväg av hästen igår men lyckades sitta kvar, men i samma veva lägga all tyngd på höger fotled. Inte jättesmart, så nu är jag fint lindad och hoppas på att kunna muta foten till att må bättre med lite lördagsgodis :) 

Jag skulle egentligen ha jobbat idag, men fick semester, vilket känns helt ok när man tittar på vädret för dagen, regn och grått. Istället tänker jag hänga inomhus, städa mitt rum lite och bara chilla. Vad gör ni idag? :) 

/ Johanna

Likes

Comments

​Med risk för att låta tjatig, men herregud vad han är bra den här Gondor <3 Ikväll hoppade vi mur, vattenmatta, kombination och kluriga linjer som vi aldrig gjort något annat. Var nära av en gång men satt envist kvar. Han är magisk <3 

/ Johanna

Likes

Comments

Jag spenderar min fredagskväll på bästa sätt, i stallet! Hoppning står på schemat och som alltid hoppas jag på min svarta skönhet, men blir inte jätteledsen om jag får en ponny heller ^^ Hoppas ni får en fin kväll!

/ Johanna

Likes

Comments

Nelly har just nu 20% rabatt på några av sina populäraste varor och jag har valt ut 3 favoriter som gärna får flytta in i min garderob. Toppen har jag kikat på hur länge som helst nu, den finns även i ljus rosa, vit och khaki. Skorna är magiska med sitt aztec mönster och playsuiten, hur fin? Har ni hittat något på rean? :)

Playsuit 239kr - Peplum top 239kr - Aztec skor 319kr

/ Johanna

Likes

Comments

Lindholm90 @ instagram

God kväll :)
För er som följer mig på instagram så har ni säkert märkt att det blivit mycket solnedgångar (och en soluppgång) i flödet just nu. Men det är svårt att låta bli när man åker hem tillsammans med magiska solnedgångar över vackra Stockholm! Nu väntar iallafall två dagars ledighet för min del, tror pappa har planerat in lite trädgårdsarbete för oss och på fredag blir det stallet, wohow! :)
Hoppas ni haft en fin start på veckan!

/ Johanna

Likes

Comments

Instagram@lindholm90