Hotell Onyxen

”Onyxen – ett lite mer personligt hotell i centrala Göteborg” 

Dessa ord använder hotell Onyxen själva för att beskriva sitt charmiga hotell. I Göteborg, med bara några minuters promenad från centrala Göteborg hittar vi detta otroligt vackra stenhus där Hotell Onyxen huserar. Detta mysiga och personliga hotell passar likväl affärsresan som fritidsresenären.

Hotellet har totalt 34 unika rum som alla är inredda med en genomtänkt blandning av konst, ljus och olika material, klassisk och tidlös design genomlyser hela hotellet. Här finns allt från enkelrum till superiorrum som rymmer upp till 6 sängar.

I ett vackert stenhus endast några minuters promenad från centrum hittar ni Hotell Onyxen, ett mysigt hotellalternativ som passar både affärs- och fritidsresenärer.

Hos hotell Onyxen bor du i princip mitt i Göteborg och har nära till Scandinavium, Avenyn, Liseberg och allt annat Göteborg har att erbjuda.

Jag har besökt Göteborg ett par gånger tidigare och gillar staden mer och mer för varje besök. När jag var yngre var vi där med familjen och besökte (såklart) Liseberg, varje barns dröm!

När jag blev lite äldre stod festivalen Metal Town som ansvarig för mina besök några somrar. Senast jag var i Göteborg var det för att skriva ett engelska prov, TOEFL test, för att kunna söka universitet i England. Den resan var inte direkt en nöjesresa, den bestod mest av nervositet och stress av att klara av testet. Men jag klarade provet och kom vidare till London, som ni säkert vet :)

Men Göteborg, en fantastisk stad med många fina hotell, men nästa gång jag åker dit kommer jag definitivt ha Hotell Onyxen i åtanke. Utöver att vara ett fantastiskt fint hotell så erbjuder de även wifi i varje rum (YAY) och har en frukostbuffé som verkar helt magisk. De har dessutom en italiensk trattoria, och vem älskar inte italiensk mat?
Vilket är ditt favoritställe att bo på i Göteborg? :)

Bilder från Hotell Onyxens hemsida, hotellonyxen.se

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

Söndagen.

Webcambilder <3

​Go kväll kära läsare!
Vilken fantastiskt fin söndagskväll det blev ändå, trots både regn och kraftig blåst tidigare på dagen. Jag spenderade som sagt dagen på jobbet, fick se Slash soundchecka, gjorde sockervadd på löpande band och pyntade remvagnarna med nappar. Egentligen är det söndagspub med jobbet idag, som de flesta söndagarna, men min fot är fortfarande inte riktigt vän med mig sen i fredags och jag är trött. Så jag får söndagspubba nästa helg istället! :) 
Vad gör ni ikväll? 

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

The big apple.

​New York, mina drömmars stad. Som jar längtar tillbaka till denna metropol, denna stad som aldrig sover, denna magiska plats. En dag ska jag bo och leva där. 

/ Johanna

Gillar

Kommentarer