Ikväll var jag äntligen tillbaka i sadeln, efter ett 3 månaders uppehåll.
Min första tanke, Herregud vad roligt det är!
Min andra tanke, vart tog min kondition vägen?
Min tredje tanke, åh vad jag har saknat det här!

Hoppning stod på schemat och en häst jag ridit 1 gång tidigare, för ungefär 2 år sedan. Men vad gjorde det, efter lite uppvärming och några misslyckade språng så var vi tillbaka på banan! Dock inte min kondition! Jag skäms nästan för hur dålig den är, här är någon som ska börja konditionsträna det är ett som är säkert! Men nu ska jag sova, är helt slut, men så nöjd :)

Inte hästen på bilden idag, men de var de enda gladö-hoppbilderna jag hade ^^​

/ Johanna

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag spenderar min måndag med att tvätta, fixa och dona i mitt rum, kör en diskmaskin, fotar blommor, planerar mat och ska senare träffa en kompis för lite kaffe :) En helt okej måndag med andra ord! Vad gör ni idag? ​

/ Johanna

Likes

Comments

Hemma!

Efter en lång och ganska så turbulent resa så sitter jag här i mitt gamla rum hos mina föräldrar. Jag har packat upp och boar in mig på nytt. Det känns bra att vara hemma, även om regnet fullständigt öser ner just nu. Resan hem var ingen dans på rosor men nästan, förutom att taxin var sen, flyget var försenat, jag satt bredvid en sk sånfågel (som lekte Mariah Carrey hela vägen <-- dvs inte var något vidare bra), turbulens vid start och landning samt under flygturen. Men ändå, jag är hemma. Och det känns så bra! :) 

/ Johanna

Likes

Comments

0 dagar kvar. Idag går planet hem till Sverige och Stockholm igen. Jag har längtat efter den här dagen i veckor och nu är den äntligen här. 

Jag sov så dåligt inatt, livrädd över att försova mig, vilket ledde till alldeles för lite sömn, men jag kan alltid sova på planet. Nu lite kaffe och frukost. 7.40 kommer taxin och hämtar mig. 

Hej då London, för den här gången. Jag gillar dig och jag kommer sakna dig.​

/ Johanna

Likes

Comments

Sista kvällen i London har (äntligen) kommit. För just nu känns det som äntligen, ni vet när man går och längtar efter något så svajar känslorna hej vilt, så har den senaste veckan varit. Jag har längtat efter den här dagen så länge nu, och nu är den här.

Jag har lyckats packa mina väskor, efter mycket om och men, och får lyxen att åka taxi till flygplatsen imorgon. Nu sitter jag här med ett glas vin och försöker sammanfatta hela min Londonvistelse, men hur gör man det? Jag är otroligt stolt över mig själv som tagit steget och vågat flytta från Sverige. Att jag vågade ge mig ut i något helt okänt, jag har vuxit som person under de här månaderna jag har spenderat i London. Jag har blivit mer säker på mig själv och vad jag vill. I början såg jag det som ett misslyckande, att jag flyttar tillbaka till Sverige igen, men inte längre. Numera ser jag det som en styrka hos mig själv, att jag vågar erkänna att jag valde fel och försöker göra rätt. Gör om gör rätt, som en lärare i gymnasiet så ofta sa till mig. Och det är så jag ser det, gör om gör rätt.

London har varit fantastiskt och fyllt med både upp och nedgångar, möten med fantastiska människor och jag har utmanat mig själv till max. Så London, tills vi ses igen, jag kommer sakna dig och alla fina vänner jag skaffat mig här, lita på att jag kommer och hälsar på. <3

/ Johanna

Likes

Comments

Morgon-kaffe-webcambilder, ni måste ju älska dom? Majoriteten av mina webcambilder innehåller en kaffekopp​. Något jag inte kommer sakna med London är snabbkaffet, som jag längtar efter en riktig kopp kaffe! 

Sista dagen här idag, imorgon åker jag tillbaka till svensk mark. Det känns bra och inte bra. Men mest bra. :) 

/ Johanna

Likes

Comments

New York City, by far my favorite city so far. Photos from 2010. Photos taken by me and my sister.

Jag har haft glädjen att besöka denna underbara stad två gånger och någon gång ska jag leva där. Mina drömmars stad. Vilken stad är er favoritstad?

/ Johanna

Likes

Comments

Instagram@lindholm90