Jag kom precis hem från en promenad i Tyresö slottspark. Det är magiskt vackert där, speciellt nu när snön är här, extra tur hade jag som fick solen som sällskap också. Här kan ni se när jag var där i somras, part one and two
Det kommer nog lite fler snösolbilder från fina Tyresö Slott, men nu ska jag byta om till stallkläder och bege mig till stallet :) 
 
 
/ Johanna

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mer för mig själv, för att komma ihåg att jag faktiskt hänger i stallet ibland, trots alldeles för många minusgrader!
I tisdags (23/12) red jag för första gången på 4,5 månader, för att vara säker på att jag skulle få träningsvärk red jag 2 gånger samma kväll. Fick prova två (för mig) nya stjärnor, Isabella och Tequila. Vi red en s k evighetsbana, jag gillar dom, det händer alltid något och man kan ofta variera lite så det passar just den häst man rider. 
Tequila var först ut, henne hade jag aldrig sett gå lektion innan, så visste inte vad jag skulle förvänta mig. Mitt intryck var en okomplicerad, men ambitiös liten häst med stort steg. Hon satt fast i vänstersidan, och hade gärna ägnat lite mer tid åt att få loss den men i det stora hela är jag supernöjd med den lektionen!
Lektion nr 2 var samma evighetsbana mn ny häst, Isabella. Jag blev störtkär! Hon var som en fantastisk kombo mellan Trixie och Bontje, pigg och alert men ändå lydig (typ). Det var inte alltid perfekt men wow vilken häst! 
Och nej, jag kunde inte gå normalt på två dagar efter dessa lektioner! ;)
Cent, Tequila, Isabella 
 
I lördags var det dags igen, att åka till stallet och rida i -10 är inte det mest fanastiska ska jag medge, det är framför allt kallt! Jag fick rida Cent, en häst jag inte ridit på flera år och som lätt blir väldigt pigg och lite vild under vintern. Fick dock höra att han och några till hade blivit motionerade tidigare på morgonen, vilket gjorde mig lite lugnare.
Sitsträning stod på schemat och för första gången fick jag höra att jag sitter väldigt rakt! Jag har en tendens att vika mig i högersidan och skjuta ut vänsterhöften, men tydligen inte nu! Cent var över förväntan fin, lite stark ibland men han höll sig fint i skinnet! :) 
 
Finaste Trixie, hoppas på att få rida henne någon gång under kvällens lektioner! 
/ Johanna

Likes

Comments

Få saker luktar så mycket jul för mig som hyacinter gör. Vi har 3 stycken i köksfönstret som precis slagit ut, det luktar så gott och dom är så fina :) 
Jag ska ägna dagen åt att påbörja en uppsats, dricka kaffe och gå och träna. Vad gör ni idag? Är ni lediga från jobb/skola?
 
/ Johanna

Likes

Comments

 
Såhär ser min söndag ut, jag har precis tänt en brasa och tittar på en dokumentärserie om djur som lever på jobbiga platser på jorden. Riktigt intressant faktiskt, kan konstatera att det finns många underliga och konstiga djur i världen.
I övrigt är jag ganska bakis idag, mår som jag förtjänar idag kan man säga. Men det är det värt, för jag hade så roligt igår! Vi dansade hela natten och skrattade som bara den, så det är helt okej att må såhär idag!
Det blir en lugn söndag med andra ord :) 
 

// This is what my Sunday's made off, I've just lit a fire and watching a documentary about animals that live on hard places on earth. Really interesting actually, I've learnt that there are many weird and strange animals in the world.
Otherwise, I am pretty hungover today, I feel like I deserve today. But it's worth it, because I had so much fun yesterday! We danced all night and laughed like crazy, so it is okay to feel like this today!
It will be a quiet Sunday in other words :) //

/ Johanna

Likes

Comments

 
Godmorgon, har ni sovit gott?

Jag sov som en stock inatt, igen. Jag har sovit så bra sen jag kom hem till Sverige igen, sover lätt 8-9 timmar i sträck, underbart! 
Dagens plan är att bege mig till gymmet (hoppas på att jag får träna på pappas kort..) och träna, det gymmet har både en vanlig gymdel och simhall. Så tänkte börja med lite styrketräning och sen avsluta med att simma. Efter allt julgodis känns det väldigt lockande att träna! ;)
Vad gör ni idag? Ska ni bege er in till stan för mellandagsrean? 
 

// Good morning, did you sleep well?

I sleep so well since I came back to Sweden, I easily sleeps 8-9 hours straight, wonderful!
Today's plan is to head to the gym (I hope that I get to work out my father's gymcard ..) and work out, the gym has both a regular work out maschines and a swimming pool. So the plan is to start with some strength training and then finish with swimming. After all the Christmas candy I've eaten it feels very tempting to work out! ;)

What are you doing today? Will you then head into town for post-Christmas sales? //

/ Johanna

Likes

Comments

 
 
Några bilder från min julafton, som var sådär lugn och mysig som jag ville :)

Idag vaknade jag till ett vitt landskap, inga amängder snö, men det är ändå vitt. Vilken lycka! Det började snöa redan igår, på självaste julafton, hur perfekt är inte det? Min juldag blir ganska lugn, lite senare blir detn indiskt hemma hos syrran och sen bara chill hela dagen. Precis vad jag behöver just nu. Hoppas ni haft en fin jul :)
 
/ Johanna

Likes

Comments

Instagram@lindholm90