Our kitchen part three.

/ See part one and two here /
Livet i studentboende är både en positiv och negativ upplevelse. På den positiva sidan står att man lär känna väldigt mycket nytt folk, inte bara i sin egen lägenhet utan även i andra lägenheter på campuset. Man behöver aldrig känna sig riktigt ensam, det finns nästan alltid någon att hänga med. Och man lär sig till och med leva med att vissa människor helt enkelt har dålig musiksmak.
På den negativa sidan (för mig iallafall) står att dela kök med andra människor. Jag anser inte att jag är den mest renliga och pedantiska människan någonsin, men om jag delar utrymme (exempelvis kök) med andra så ser jag till att iallafall diska min disk. Som ni ser delas inte den synen av renlighet med alla. Jag försöker att inte bli irriterad, men när matrester börjar mögla, det luktar illa och diskberget bara växer, då blir jag irriterad. Det finns både positiva och negativa saker med att bo i studentboende, de flesta saker går att hantera. Men det här. Och den otroliga rulians av droger som jag har upptäkt sker, det är helt galet! Igårnatt blev jag utskälld av en tjej för att jag inte lät henne dra en lina i min kompis kök.. jag menar va? Vet inte om man bör skriva om sånt här, men jag måste få det ur mitt system på något sätt. Inte för att avskräcka någon att eventuellt flytta hit och bo i studentboende, men snarare för att visa både positiva och negativa sidor med det. On a happier note, nu ska jag dricka kaffe och fila på min uppsats! :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

Sunday.

/ Två från Instagram / Godmorgon söndag och godmorgon första advent! Mina sociala medier svämmar över av bilder på tända ljus, lussebullar och pepparkakor. Själv äter jag frosties och dricker kaffe, glamoröst värre!
Gårdagens julfest var fantatstiskt rolig, tokgod mat, magiska (och lite farliga) drinkar och massor av skratt. Jag fyller på min julspellista med mer julmusik och längtar efter mer julmat. Men innan jag får åka hem och äta julmat har jag lite skolarbete som ska göras klart. Jag har med ndra ord min söndagsaktivitet färdig för mig! Vad gör ni idag?

// Good morning Sunday and good morning first Sunday of Advent! My social media flooded with pictures of lit candles, saffron buns and gingerbread. Me myself is eating Frosties and drinking coffee, glamorous I know!
Yesterday's Christmas party was amazing, so much nice food, magic (and a bit dangerous) drinks and lots of laughs.
I fill my Christmas play list with more Christmas music and longing for more Christmas food. But before I get to go home and eat Christmas food I have some school work to be made clear. I have, in other words, my Sunday activity ready for me!
What are you going today? //

/ Johanna

Gillar

Kommentarer

Saturday outfit.

Bara klackarna som saknas nu, sen blir det julfest för hela slanten! :)

/ Johanna

Gillar

Kommentarer