Nej jag skrev inte omtentan imorse, blir att plugga järnet till den i slutet av mars istället! Jag började min dag med långfrukost och fortsätter med lite How I met your mother och bloggläsning. Jobb i eftermiddag står på schemat, jag och kollegan ska ha batmantema ikväll, köpte nämligen en batmankjol igår. <-- världens coolaste! 
Vad gör ni idag? 
 Mer kaffe! 
/ Johanna

Likes

Comments

Jag borde verkligen tentaplugga nu, har omtenta imorgon (eventuellt) som jag borde plugga till. Har en annan chans på mig i mars också. Så eventuellt tentaplugga (panikplugga) hela natten och försöka skriva imorgon eller inte. What to do..? 
 
 
/ Johanna

Likes

Comments

 
Tillbakablick i arkivet, en varm sensommarkväll spenderade jag och mamma tillsammans med Elle och Lindex. Event stod på schemat och Lindex nya flaggskeppsbutik i sthlm stod som värdar. En fin kväll med bubbel, shopping, choklad och sangria.
/ Johanna

Likes

Comments

 
Kikade tillbaka i arkivet och hittade mina fina vän Paulinas bilder från trädgårdsrocken i Tungelsta 2011. En underbar kväll, jag är så konsertsugen att det är sjukt!! 
Bandet i slutet heter Family X, ni måste lyssna på dom! Finns på Spotify! :)
 
Nu måste jag springa till jobbet! 
/ Johanna

Likes

Comments

 
Och vips var 10 cm av håret borta. Jag är så nöjd! Var trött på håret som bara hängde, slitet och tråkigt. Det ändrade bästa frisören på snabbt! Jag drömmer fortfarande om långt hår men den här frisyren trivs jag riktigt bra i! Vad tycker ni? :)
/ Johanna

Likes

Comments

Instagram@lindholm90