Jag erkänner, jag är otroligt dålig på att äta frukost. Jag kämpar för att bli bättre men det är inte helt enkelt. Men jag har bestämt mig för att det ska gå! 
Vad är er favoritfrukost?
 
 
/ Johanna

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dagarna går ihop i en enda röra av jobb, skola, träningsångest och helst lite privatliv därimellan. Jag lyssnar på musik dagarna i ända och dricker för mycket kaffe. Mest spelat just nu är soundtracken till "Lord of the Rings" och "The Hobbit", blanda med Christina Perri och Little Mix.
Jag längtar till helgen, då ska jag passa på att försöka hinna andas och landa lite innan det är dags att ladda om till nästa vecka. Ska se till att plugga en del också till helgen, har varit dålig på det den här veckan..
Nu ser jag främst fram emot fredag.


 
 
/ Johanna

Likes

Comments

Say something I'm giving up on you
I'll be the one if you want me to
Anywhere I would have followed you
Say something I'm giving up on you

And I am feeling so small
It was over my head, I know nothing at all
And I will stumble and fall
I'm still learning to love, just starting to crawl

/ Johanna

Likes

Comments

Godmorgon,
har orecis ätit frukost och ska snart bege mig mot jobbet. jobb mellan 11-20 står på schemat idag för min del. Lite plugg ska jag försöka få in på lunchen också, typ ;)
Vad gör ni idag?
 /saknar värmen och solen/
/ Johanna

Likes

Comments

Jag kom precis hem från en trevlig kväll med familjen. Vi var ute och åt på restaurang för att fira mamma som fyller år idag. Skaldjursplatå och bubbel stod på menyn, helt galet gott! :)
 
/ Johanna

Likes

Comments

Var inne en sväng på h&m idag, var på jakt efter en jacka men kom hem med ett par skor. Hur det nu gick till ;) Är helt kär i mina nya fina skor!
 
 
349:- från h&m 
/ Johanna

Likes

Comments

Godmorgon!

MIn tisdag började redan 05.27 med att gratta mamma på hennes dag, lite frukost och sen rakt ner i sängen igen! Har legat och hlavslumrat framför "The Hobbit" nu i 2 timmar. SKa hoppa in i duschen, föra över allt som finns på denna dator till min externa hårddisk och sen åka och hätma ut min lilla dator som är tillbaka från service! (<-- världens längsta mening? ^^) 
 
Idag står ett seminarium på schemat, sen hem och plugga. WOhow vad kul..Anyhow, nu duschen! 
 
/ Johanna

Likes

Comments

Hallå, efter lite drygt 12 timmar på jobbet har jag landat i sängen. Dagen gick ändå relativt snabbt, vilket var skönt. Nu ska jag läsa lite bloggar och sen kika på texten vi ska diskutera på seminariet imorgon innan jag tänker dejta herr John Blund!
Hoppas er tisdag varit fin! :)
 
/ Johanna

Likes

Comments

Instagram@lindholm90