Det här med att börja med saker i tid är inte riktigt min grej, därför sitter jag här nu, mitt i natten och skriver en rapport som ska vara inne i morgon. Livet som "jag gör de sen"-tjej! ;)
 
//This thing with me never starting things in time, not really to good for my schoolwork. Thats why Im sitting here now, in the middle of the night and are writing my rapport that's to hand in tomorrow. Oh the joy of "never start in time" ;)  //
/sort of feel like this right now.. ^ /
 
/ Johanna

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Lite över 2 timmar i frisörstolen och efter 2 färgomgångar och en blekning så var min nya frisyr äntligen klar. Jag gav frisören fria händer, men sa att jag ville ha kvar det röda. Resultatet? Världens snyggaste röda Ombré! Så oroligt snyggt, och otroligt svårfotat! ;)
Jag är toknöjd! 

//A little over 2 hours at the hairdresser, after two rounds of different red colors and some bleaching and my new hairstyle were finally ready. I gave my hairdresser free hands with the color and style, though I said I wanted to keep it red. The result? World's hottest red Ombré! So anxiously stylish, and incredibly difficult photographed! ;)
I'm so happy with it!//


 
 
 
 
/ Johanna

Likes

Comments

Vad är det för en dag, är det en vanlig dag?
Nej det är ingen vanlig dag för idag är Johannas födelsedag!
Hurra Hurra hurra! 
 
//What is it for a day, it's a typical day?
No it's no ordinary day for today is Johanna's birthday!
Hurrah Hurrah, hurray! //

/förra årets födelsedags outfit/
 
/ Johanna

Likes

Comments

 
Right now, jag går mest runt i mössa och försöker dölja mitt slitna hår och min otroligt fula utväxt. Har tid hos frisören imorgon, då ska färgen fixas och det slitna ska bort. Hur det kommer bli vet jag inte, frisören har fått fria händer. Har sagt att jag fortfarande vill ha det rött, men hur det blir vet jag inte. Jag vet inte om jag ska fortsätta med lugg eller växa ut den, ska jag klippa kort eller spara till långt? Jag har ingen aning vad jag ska göra med håret!  Så vi får se hur det blir, lite spännande sådär. 
/ Johanna

Likes

Comments

Blogglusten är inte direkt på topp just nu, och lär troligtvis inte bli på ett tag.
Ni hittar mig på Tumblr, där jag är mer aktiv just nu. Stundtals är jag plötsligt aktiv även på twitter och instagram. Som vanligt hittar ni mig om ni söker på Tigermysig
Hitta mig+följ mig på sociala medier och jag lovar att följa er tillbaka :)
 
 
/ Johanna

Likes

Comments

Jag har ägnat de senaste 3 timmarna åt att bråka med labb nr 5, en htmlkodad webbsida. Som vanligt, luddiga och knasiga beskrivningar, det verkar vara standard på mitt program.
Men nu, nu är den iallafall inlämnad och jag kan fokusera på annat imorgon. Så som jobbet, och det där andra. 
 
Nu, sängen!
/ Johanna

Likes

Comments

 
Jag har så många tankar som snurrar i huvudet och som håller mig vaken om natten. Men jag kan inte sätta ord på dem, jag är inte redo att säga dem högt än. Jag vill försäkra mig om att det går innan jag säger något. Jag vill veta att det fungerar. Jag har en plan.
 
/ Johanna

Likes

Comments

Idag, äntligen, är jag igång igen. Förkylningen som har härjat runt hej vilt i min kropp verkar äntligen ha gett med sig! Och idag, efter att ha väntat, väntat och väntat så vågade jag mig ut på mitt första träningspass på 2,5 veckor. Velade länge om jag skulle till gymmet eller inte, men valde en klassisk PW istället. Det var inte min snabbaste runda, eller den med mest ork. Men jag tog mig runt 7,3 km och jag dog inte på cupen! Tror gymmet får vänta tills helgen, men innan dess ska jag hinna med en till PW iallafall. Väljer att köra en långsam start, så kroppen hinner med. 
Men vad skönt det är att vara tillbaka i träningskläderna igen! 
 
/ Johanna

Likes

Comments

Instagram@lindholm90