Godmorgon!
Vart tog tisdagen och onsdagen vägen egentligen? Mycket skola, jobb, träning och lite stall. Idag står tentaplugg på schemat med stora bokstäver. Imorgon är det tenta och jag har inte alls pluggat så mycket som jag borde. Ikvll blir det paus för ett spinningpass. Får se hur det gå med tanke på träningsvärken som sitter i kroppen idag. Aldrig vila kallas det! Om 57 dagar är det bikini som gäller, pepp pepp!
Livet går verkligen i 180 just nu men det händer så mycket nytt och så mycket roligt att det gör faktiskt inget! 
 
/ Johanna

Likes

Comments

Det blev ett dubbelpass på gymmet idag, först ett galet benpass, följt av en gruppklass i core. Är helt slut i musklerna nu men herregud vad skönt det var! Kände hur all (okej nästan) stress bara rann av mig. Nu känner jag mig redo för att tentaplugga hela kvällen, jobba och plugga imorgon och plugga hela torsdagen. På fredag är det tenta och jag ska bli godkänd! 
Heja heja!
 
/ Johanna

Likes

Comments

Efter en dag fylld av rapportskrivning, seminarie och tentastress drar jag till gymmet. Förhoppnignsvis gör jag av med lite stress där! Pepp pepp
 
/ Johanna

Likes

Comments

Allt hår i 190 just nu, full fart framåt och jag hinner inte riktigt med. Tenta på fredag och jag har knappt pluggat. Bra där, men nu jäklar. Full fart framåt hela tiden! 

/ Johanna

Likes

Comments

Jag är så nöjd med mig själv just nu! Har fixat, pysslat, klippt och klistrat och nu är jag ganska nöjd med appen vi byggt. Känner mig sådär kreativ! 
Nu borde jag börja skriva på rapporten och tentaplugga.. men the Big Bang Theory går på tv..
/ Johanna

Likes

Comments

Instagram@lindholm90