Jag har haft en helt fantastiskt fin fredagskväl. God mat, trevligt sällskap, bokbål av skolböcker, champange och skratt. En underbar fredagskväll allså! :)
"Nu ryker skolböckerna" höhö tyckte jag var lite fyndig där ;)
/ Johanna

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Dag 5 - Det här kan jag inte leva utan
 
Tuff kamp mellan kaffe och musik. Skulle ju såklart kunna vara vanlig och svara kärlek, vänner, familj och sånt, men det bortsett från det. Då står det mellan kaffe och musik. Men jag tror nog att musik vinner. Eller kanske kaffe. eller? Haha blir en jämn match ;)
Vad kan du inte leva utan?
/ Johanna

Likes

Comments

Godmorgon fredag, lediga fredag. Jag älskar lediga fredagar, vem gör inte det? 
Jag kommer ägna dagen åt att tvätta och städa, hitta grillen, hanlda lite mat och fixa helt enkelt. Ikväll kommer middagsgäster och jag föredrar att visa upp ett rent hus ;) 
Vad gör ni idag?
 
/ Johanna

Likes

Comments

Idag har varit en bra dag! Och jag ger mig själv en extra klapp på axeln, fick tillbaka min litteratur uppsats med högsta betyg! Vilket betyder att jag är grym, firade med middag på stan följt av bubbel hemma. Fin torsdag helt enkelt!
/ Johanna

Likes

Comments

Dag 4 - mitt bloggnamn.
 

Jag har ingen riktig förklaring för mitt bloggnamn. Har haft namnet tigermysig väldigt länge, tror första gången var på Lunarstorm. Haha det är ju hur längesen som helst! Sen har det följd med, PA, bloggen, musikforum, myspace, twitter, instagram osv. Där tigermysig finns oftast jag ;)

Men det har bara hängt kvar, det har blivit jag nu. Tigermysig=Johanna. Johanna=Tigermysig

That´s how it is! 

/ Johanna

Likes

Comments

snart snart snart "sommarlov"..
3 skoldagar kvar. Idag har jag mitt sista seminarium för den här veckan, på måndag är det en muntlig presentation som ska framföras, en uppsats ska lämnas in och vi får vår sista hemtenta. På tisdag sker sista inlämningen. Sen har jag överlevt en hel termin på högskolan! Wop wop!
 
Har ni sommarlov snart?
/ Johanna

Likes

Comments

Instagram@lindholm90