Om bloggen ser lite knasig ut nu i dagarna, så är det för att jag håller på att försöka byta design. Det här med koder och webbdesign är inte min starka sida. Så om något ser knasigt ut, säg gärna till! 
/johanna
/ Johanna

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dagens frukostbricka, Kaffe - apelsinjos - avokado&räkostsmörgås samt avokado och rostbiffssmörgås.

Godmorgon långfredag, godmorgon påsk!
Jag har tänkt ta påskledigt från bloggen, kan hända att ett sporadiskt inlägg eller två landar här under helgen. Annars kommer min påsk fyllas av härligt folk, en grym konsert, skola, påskbuffe och mera plugg.  Hoppas ni får en fin påsk! :)

/Johanna
/ Johanna

Likes

Comments

//nya tulpaner -  påskpyntad tjej på Lindex - kvällens cosmopolitan \\
 
Här är min dag via instagram, har varit en lugn och bra dag. Lite häng i centrum, handlat mat och färgbomb. Gymgenomgång på eftermiddagen, så nu har jag ett grymt styrketräningsprogram att köra. Hej Beach2013, hej stark kropp! Dagen avslutades med en fest för mina smaklökar  bestående av en kalasgod middag! Nu blir det att lyssna på lite fin musik, läsa lite bloggar och sen sängen. Imorgon väntar en dag med fullt ös! Vill ni hänga med under dagarna så finns jag på instagram under namnet Tigermysig. Har ni instagram? 

/Johanna
/ Johanna

Likes

Comments

Dag 3. En rolig kväll jag minns.
 
 
En sommarkväll för ett gäng år sen, vi grillade, skrattade och hade det bra. En så bra kväll! :)

/johanna
/ Johanna

Likes

Comments

Dagens frukostbricka, citronkesella&kiwi, kaffe, apelsinjos och ett perfekt ägg.

Godmorgon! 
Jag har sovit så bra inatt, älskar när man får såna bra nätter. Full av energi och redo att ta tag i dagen. Tvätta, städa och plugga står på schemat. Men först åka och handla mat, kylskåpet ekar tomt nu. 
Hoppas ni får en fin torsdag!

/Johanna
/ Johanna

Likes

Comments

Idag var jag på massage och testade för första gången akupunktur. Har sen ungefär 2 veckor tillbaka haft problem med smärta i min högra vad när jag springer. Misstänkte först en benhinneinflammation men massören hittade en ordentlig spänning i vaden, så troligtvis är det den som är boven i dramat. 
Fick iallafall testa akupunktur för första gången, kan inte direkt påstå att det gick hem. Först satte han nålar i båda tummarna, för att slappna av muslkerna i benen (?). Det gick jättebra, kände ingenting annat än lite pulsering i tummarna. Sen satte han nålar i höger fotled samt knäled. Det kändes också bra tll en början, gjorde ganska ont när han hittade rätt punkter men annars okej. Men när han tryckte på spänningen i vaden (när nålarna satt i lederna) så gjorde det så ont att jag svimmade. 
Det var ganska läskigt, har aldrig svimmat förut. Det enda jag kommer ihåg är att jag först sitter upp på massagebritsen och börjar känna mig lite snurrig, i nästa stund ligger jag ner med en filt över mig och det tjuter i öronen, pulsen gick i 180 och jag kände mig jättesnurrig. Inte cool! 

Förutom svimmningen så gick det ganska bra, han masserade vaden efter det och det gjorde jätteont. Men vad kan man vänta sig av en sån spänning? Nu återstår det att se om det fungerar. Håller tummarna för det!
Har någon av er testat akupunktur? Vad tyckte ni?
/Johanna

 
/ Johanna

Likes

Comments

Dag 2. Mina morgonrutiner.
 
Dom brukar se lite olika ut beroende på om jag ska till skolan/jobbet eller inte. Men om jag ska iväg så ser mornarna oftast ut såhär.
Klockan ringer och jag snoozar ett tag (oftast lite för länge), sen blir det att dra igång kaffebryggaren och in i garderoben för att hitta lite kläder. Eftersom jag snoozar lite för länge så dricker jag kaffe och äter frukost samtidigt som jag väljer kläder, sminkar mig och borstar tänderna. Multitasking på hög nivå! ;)

Om jag inte ska iväg, då är det lite lugnare mornar. Lång frukost framför en film, mys med nova och oändliga mängder med kaffe.
Hur ser era mornar ut?
Frukostförslag när det är långfrukost :)

/johanna
/ Johanna

Likes

Comments

Godmorgon lill-lördag.
Att få vakna till solen och fågelkvitter är ju helt fantastiskt! Nu tror jag verkligen att våren är påväg :)
Jag börjar dagen med en vitaminbomb, massor av färger och självklart kaffe. Ingen skola för mig idag, dagens planer är arbetsintervju, kaffe med en vän och massage. Eventuellt blir det en sväng till stallet ikväll. Vad gör ni idag?

/Johanna
/ Johanna

Likes

Comments

Instagram@lindholm90