Värsta året 2018

Mitt år 2018 var det mest sämsta året i hela mitt liv, jag har gått igenom en del och kämpat mem även träffat nya vänner.
2018 året började ganska dåligt vi går direkt in i mars/april månaden, så tog det slut med min kille som jag var tillsammans med i 3 hela år, han kastade mig rent ut sagt under mattan och raderade mej totalt, jag kände mej värdelös totalt, han ljög för mej jag brast i tårar var totalt nere i botten och jag visste verkligen inte hur jag skulle kunna stå på mina ben igen.
Jag gick till min psykolog och vad som och ville ha hjälp, jag var stark och pratade om mina problem och mina åsikter, jag kunde inte sova på nätterna jag hade självmordstankar, planerade självmord och allt ville helt enkelt inte leva, men fick ingen hjälp med min sömn än idag drömmer jag hemska drömmar!
En helg hade en person en fest alla fick komma förutom JAG, just i det ögonblicket var jag hemma såg en tjej var ledsen utanför mig som var på festen, träffade 2 tjejer och en kille till med den gråtande tjejen, vi alla blev bra vänner, men sen hände det en sak, jag började umgås med en av dem tjejerna på heltid och hon hette Lova och sen blev de ej av att vi hängde mera och sen började jag vara med den andra tjejen som heter S.... hela hennes sommarlov och det var det värsta jag var med om hon manipulerade tvingade mig att vara med henne när jag ville vara med Lova!
Jag och tjejen som heter lova vi har samma intressen samt att min mamma jobbat med hennes mamma också.
Sen kom juni som en tjej skulle köpa min gamla d ponny Domena ”Donna” vi blev jätte bra vänner eller ja vi är bra vänner än idag, hon även har stärkt mej efter ja mått riktigt dåligt !
Sedan var hela sommarlovet slut, jag och S började bråka rejält då hon gjorde saker som INTE var okej och kommer aldrig förlåta henne mera!
Sedan kom augusti då jag köpte en ny ponny som heter Bonanza en c ponny på 20 år gammal rätt sur ponny men ändå glad, Bonanza har verkligen hjälpt mig med allt när ja mått dåligt !
Sen träffade jag min barndoms vän på en fest vi började hänga som attan hon stöttade även mej i mitt mående, vi gick in på tinder och alla möjliga sidor och letade kille till mej haha!
Vi fick napp på en kille han bodde i falköping, min kompis övertala mej att träffa honom iallafall ge han en chans, jag sa staket jag kan träffa honom men vill inte ha kille, för vill ej gå igenom samma skit som jag gick igenom innan!
I december startade jag min första pay and jumbo med Bonanza och hon har lite busheter med att stanna efter hinder, jag ör dock van vid pigga och framåt ponnyns, ska börja hoppgrupp med Bonanza den 8 januari 2019.
Till slut kommer månaden september och skulle dra ut en visdomstand och addade denna killen på snap vi hade kontakt och han jobbade natt så han kunde ja vara social med när jag inte kunde sova på nätterna!
Jag träffade killen till slut och detta med att ej skaffa kille de var borta det blev helt tvärt om jag blev helt kär istället!
Denna killen kom in i mitt liv den 23 oktober och stöttat mig ganska mycket med mitt mående, jag trodde aldrig jag skulle finna kärleken igen, då jag såg ner på mig ganska rejält!
Vi har firat jul ihop, nyår ihop hans födelsedag ihop och mera minnen blir det.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229