Varmt ute

Idag var det hovslagaren för Bella för hon höll på att tappa en sko så jag fick rycka in och fixa detta då min vän är på semester och jag har hand om Bella tills Torsdag nästa vecka.

Sedan fixade jag Fayes mat och Bellas mat, sedan fick dem stå inne tills sent nu ikväll pga det varit så varmt ute idag nästan 30 grader ute suck alla hästarna sov inne bland annat Faye och hon fick en rosa grimma av lilla Emilia som är rosa....

Har varit med Emilia i stallet idag i ca 5 timmar lr nått och vi har städat och fixat lite tills hennes nya ponny kommer hem. hon köpt en D ponny 5 år gammal heter Oliver och kallas "Olly" så han är en valack och kommer vara med lite på min blogg, då Emilia är med på min blogg lite då och då eftersom hon rider även Faye också ibland i mellan åt och det är roligt att se henne utvecklas så så otroligt mycket som hon gjort.

Det ska faktiskt bli kul och följa deras resa nu mot SM och allting, jag kommer alltid finnas här för Emilia vara med på tävlingar m.m och hon kommer självklart vara med på mina tävlingar och min resa med Faye mot mitt mål mot Falsterbo

Nu ikväll åkte vi ut och satte på Faye flugtäcke och sedan fixade deras mat igen och dem fick äta upp det, Oskar var med mej i stallet och hjälpte mig lite grann.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229