Tapparsko nästan + uteritt

Nu är det just sol och tänkte skriva ett inlägg om igår dagens stallsysslor och vad jag gjorde.

Hämtade ut lite örter jag köpt Från https://www.ortagardensalsta.se/ till Faye som ska va bra för henne, och det är Munkpeppar,Järnört,kamomilli.

Munkpeppar kostar: 65kr/500 gram.

Järnört kostar: 90kr.

Kamomilli kostar: 130kr/500gram.

Jag fixar Fayes mat och Bellas mat och sedan tog jag fram Bellas saker och skulle rida henne, men sen gick jag ut och gav dem maten skulle ta in Bella först för tänkte trimma henne först men kom in och hör att ena hennes skor håller på att trilla av TYPISKT, men istället så gosade vi och jag fixade hennes sår så dem blev i ordning gjorda och sedan ut igen, hämtade ej in Faye efter jag släppte ut Bella.

Jag fixade Bellas box och fyllde upp med spån och det var det jobbigaste jag gjort nästan hela mitt liv 7 stycken hela spånbalar, men fint blev det faktiskt rätt stolt över mej själv, sedan tog jag en paus och red ut med två tjejer i stallet, det gick bra sedan trimma jag lite i paddocken vi red ut först sen trim i paddocken gick toppen!

Sedan när ridturen var slut så fortsatte jag med Bellas box med spånet och sedan in med 2 balar i Fayes box, de gör ja när ja har orken verkligen haha!

Sedan drog klockan iväg ganska hastigt och jag blanda Fayes kvällsmat och sen gav henne det i hagen och det gillar hon faktiskt.

Sedan åkte jag hem för var helt slut. <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229