Sjukhus & shopping

Vaknade ganska tidigt för skulle till sjukhuset och fixa mitt öra jag har haft ont i ca 4/5 veckor om inte mer, var på vårdcentralen igår och dom skickade mej till skövde som idag och åkte till skövde idag, dem bedövade örat och tog en skalpell och skar i mig och inser att där ja har haft ont i så många veckor att det är 3 stycken cystor jag har i örat SUCK... om 1-2 månader ska ja operera och fixa mitt öra igen, ingen vet inte ens jag hur detta kom just i örat, för några dagar sedan fick jag var bildning bakom örat och de gick igenom örat och bara rann ut usch var så de stod härliga tider till🤢

SHOPPING efter SJUKHUSET!!!!

Sedan efter skövde sjukhus så åkte jag till hööks och shoppade lite, shoppade ett par svarta benskydd, svarta bak benskydd och en tröja och ett bett.
Snart har jag allting till stor häst jag behöver, bara lite till som behövs.
Man får ju köpa lite i taget.

benskydden storlek full kostade 143kr och ordinarie pris:179kr.
Bak benskydden storlek full kostade 103kr ordinarie pris:129kr.
Bettet är ett D-ringsbett Horsepower bett storlek 12,5 cm kostade 199kr (det var ej på rean)

Jag har aldrig ridit med sånt bett och ska bli kul och se för herren ska tydligen gilla det.

Sen var ja på djur och natur då ja har haft svårt att hitta någon fin grimma varit på granngården hööks över allt men verkligen ingen fin så ja hoppade in på djur och natur och tog en kik och ja hittade verkligen två fina men fler men de blev bara dessa två just nu till en början.

En ludd grimma stl:full blå/vit/brun som kostade 129kr.
Grimskaft brunt som kostade 39kr/st
Grön/vit/grå grimma stl: full kostade 79kr.
Grått grimskaft 39kr/st.

Igår köpte jag en påse hallon godis på granngården för 39kr tror ja den kostade.

Denna veckan har det varit rea på Hööks på massor av saker som jag gillar och som är mitt favorit märke och bra och billiga saker man har i början när man får börja om på ny kula med saker till sin första stora häst.

Att övergå från ponny till stor häst var ett stort steg.

Jag kan sätta på honom allting jag köpt så ni får se bilder på han med alla saker ja köpt får vi se hur de blir och jag hoppas innerligt att de blir jätte fint hur jag har tänkt m.m.


Jag väntar även på paket på ett trinity täcke och ett getthegalopp pannband i silver/navy blå as fint ska ta bild på hästen när det kommer och ett par jh transportskydd väntar jag på, hämtade ut ett klinker pullarträns och förra veckan ett annat träns med klinker.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229