ponny vs stor häst

kan verkligen inte somna så lägger ut ett inlägg den 22/11som igår  så åkte jag till Bonanza och håller på att tränar min balans med att rida barbacka några dagar i veckan.
hade en sån tur att en tjej i stallet skulle rida barbacka med på sin stora häst på 177 hög, jag är bara van att rida ponnys och jag väntade på N..... länge och A.... blev otålig och jag sa jag hoppar upp på honom om du inte vågar.
så jag hoppade upp på en häst på 177 hög som jag aldrig hade ridit, en häst som verkligen var fin red inte så länge men var tok överlycklig att just jag fick chansen att hoppa upp, inte många som får den chansen som jag fick,tack N.... att du kastade upp mej på din häst!
red vidare på Bonanza sen vi travade och sen galopperade hon är som att sitta i en soffa.
älskade ponny❤️
sedan testade jag min fd d ponny "Donnas gamla vinter täcken på Bonanza ett var lite stort men bättre för stort än för litet ett AMIGO BRAVO OCH ETT JW !
s bytte jag grimma på Bonanza men den nya var lite förstor men ville ha en annan så gjorde så hon kunde ha den, hoppas den inte åker av i hagen nu bara! 🙄

sedan hämtade jag lilla Oskar och vi lagade mat och kollade serie tja mer vet jag inte vad jag ska berätta är väll de som hänt idag.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229