• Post featured

    Min utrustning

    Läs mer
    https://fagerbits.com/sv https://www.psofsweden.se/ https://www.hooks.se/ https://getthegallop.com/

Ny sadel kentaur

Innehåller affiliate-länkar
Min sadelutprovare var hos mig igår och vi provade en kentaur sadel till Faye eftersom min prestige inte passade och vi testade denna och satt som en smäck efter vi provat en del sista hon var hos mig.

Var och kollade i en katalog på sadlar men hittade ingen som jag verkade gilla men då gick vi in bland hennes sadlar och hittade hennes special och ja satte mej i den och passade mig och hon kom till mej på kvällen.

Då kom hon och vi la på den provade den och satt som en smäck jag hade en helt annan häst drog ej upp huvudet lr något utan var jätte bekväm med den var bara att köpa den, jag blev jätte glad ingen väntar tid eller något.

Köpte även ett par matchande benskydd nya, det förtjänade Faye.

Idag var ja & Emilia i stallet vid 5 eftersom det var jätte varmt ute så red vi inte i värmen utan vi grejade med mina saker och fixade lite saker och sedan lös busade vi med Olle lite grann han var så duktig..

Sedan gick klockan mot att solen gick ner och blev svalare, då borstade vi Olle & Faye och red ut en sväng travbanan sedan trimmade vi lite i paddocken Faye var jätte pigg älskade livet att jobba igen, eftersom hon stod förra veckan ganska mycket, Olle var pigg med och jätte fint gick han samma Faye.

Vi hade likadan utrustning:

Våra ps of sweden pioneer träns.

Ps of sweden schabrak

Getthegalopp pannband.

Likadana ridhjälmar.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229