• Post featured

    Min utrustning

    Läs mer
    https://fagerbits.com/sv https://www.psofsweden.se/ https://www.hooks.se/ https://getthegallop.com/

Mitt mående

Hej alla ligger i soffan & tänkte skriva lite saker om mitt mående.
För ett tag sedan så mådde jag så så otroligt dåligt, jag var totalt nere i botten, jag hade ingen motivation eller någonting såsom självförtroende eller något mod jag blev rädd drog inte mej öronen åt mig som jag skulle gjort men dum nog inte gjorde och lyssnade alldeles för mycket på alla andra som gjorde så det blev kaos för mig och mådde ännu sämre, jag kände mig som att ja bara dög när de passa dom men aldrig annars.
Jag ville sluta rida hade inget hopp, men vad har Fejjan gjort ? ingenting men min motivation försvann helt.
Jag kände mig totalt så ursel, jag kände mig inte värdefull, jag bytte stall ganska snabbt, jag nu har varit där sen 31 september och det börjar ljusna för mig.

Jag blev totalt knäpp blev köp galen, för att trösta mig med saker och bli glad för just ”stunden” sen klicka hem nått nytt höll på så hela tiden, men det hjälpte verkligen inte!
Jag grät konstant varje kväll, jag var vilsen, jag visste ingenting vad ja ville jag såg bara ner på mej såg mig som en dålig person och ren j...a svartsjuka för jag skaffade importerade en jävligt fin häst, som jag kan komma långt på!
Jag blev totalt helt isolerad grävde min grav var helt ensam med mina tårar, denna resa var inte lätt för mig, att jag har rätat ryggen och kan se mej som en bra person är ganska bra, jag kommer aldrig ge upp mina mål, ingen ska kunna köra över mig, jag kommer bli denna stjärna som vi planerat och som jag ritat upp på min mål tavla.
Alla mina vänner inkl några andra, ”tänk positivt framåt”, ”tänk på dina mål” jag har gjort det, fokuserar jag ska nå alla mina stora mål som jag vill nå, gör det du tycker är kul, det tog tid, att gråta med sin häst med att pussa den, jag tänkte tillbaks hon är den enda vän som aldrig skulle svika mig, efter min rädsla har vi faktiskt varit ute på hoppträningar igen, jag var så otroligt rädd för mej själv och mitt självförtroende och bli missnöjd med att faila, men jag gjorde de, men jag tog åt mej det och lärde mig av mina misstag, jag fick helt enkelt prestera bättre nästa gång, man ska alltid ha 90% när man tränar eller tävlar, men just då var allt -100 jag var i botten men det vände direkt nu kanske vi är uppe i 75% så snart kanske jag är uppe i 90% att prestera, man har alltid 5% nervös och sedan 5% lite extra focus och göra det man planerat, resten av dem procenten är extra focus.

Jag har haft en bett djungel ett tag, då Fejjan blir stark och pigg men sen finns finns många olika sätt att vara pigg på som djur..
Jag har hittat ett trust Pelham jag ska prova ett tag nu samt köpa lite fler bett att variera med.
Jag skrev till en kille idag som heter Philip han hade ett intressant bett jag var nyfiken på, jag fick snabbt ett svar, och detta bett hade passat oss kanon då det var för starka hästar, och bra med varierande bett med även träns.
Vi pratade lite om bett väg bland annat lite om Fejjan han tror faktiskt på min häst att hon kan gå höga klasser som jag vill men då måste jag prestera till 90%.
Denna text han skrev till mig fick mej ett steg upp i mitt självförtroende jag håller på att bygger upp. 🙌🏻

I dags läget skrattar jag & kan le, som jag inte kunde förut, mina mål ser ljusare ut än förr.
Jag kommer en dag köra över hela högen inte en utan alla som gjorde så jag började må såhär dåligt !
Jag planerar min utrustning precis allt innan ville ja inte ta i de utan gå förbi bara och tänka suck orkar inte mer...

Om man mår såhär dåligt gå inte min väg, och gräva ner sina problem gråta i mörkret ensam utan gå till en att prata med brukar bli bättre men jag har svårt att prata med nytt folk speciellt om mitt liv, om någon tex frågar mej om någon vart elak mot mej, så vill ja inte visa det utan oftast säger ”nä inget hänt” fast de har det.
Jag är en för snäll tjej lite över snäll faktiskt, en som mig brukar lättast bli utnyttjad ganska lätt tyvärr.

Min ångest har även kommit in i bilden lite, men när ja tänker lite för mycket så kommer mina ”elaka tankar tillbaka” hur misslyckad man är, brukar lyssna musik & då tänker jag på annat sedan är det glömt.
Samt även mina mål att jag aldrig kommer klara dom, utan folk sagt ”du kommer aldrig klara det” men visst då tänker man så ljust i den situationen, men jag vet att jag kommer klara dom.

Mina mål är faktiskt att kvala och tävla Falsterbo & SM tävla friends arena & elmia i Jönköping, har väldigt stora mål för min häst och då måste man prestera & träna fram till sina mål, lägga all sin energi tid till det, jag gör det och tänker positivt framåt !

Mina vänner ~ för ca 1 år sedan så lämnade jag ett val eller ja de är ju så om man brinner för någonting, och man vill nå, mina vänner blev tyvärr lite undan skuffade alla dagar blev likadana och man tänkte väll inte på det, jag har tänkt frågan själv, vill man nått får man välja antingen vänner eller inga mål, jag vill tävla högt med min häst och lägga all min tid & kraft på det.
Mina vänner är heller inte bortglömda men jag är inte en sån person som vill dricka och sedan va bakfull dagen efter & en dag med hästen förstörd då når man aldrig sina mål om man gör så varje helg super, då minskas sina mål och till slut blir ingenting av det man ville en gång i tiden.
Jag älskar mina vänner hoppas mina vänner läser detta, ni betyder oerhört mycket för mig, jag älskar er! ❤️

Hur jag mår just nu?
- ja jag ser mina ljusa dagar som dem allra bästa dagarna i mitt liv, men dagen efter så kanske den inte är så bra, då är dagen innan som var bra redan över och går ej spola tillbaka tiden, jag ser fram emot mina mål jag vill göra med Fejjan.Så för att jag ska nå mina mål måste jag hela tiden träna och jobba på att känna av Fejjan än att gå ut med vänner på krogen varje helg tex.

Gråter du någonting ?
- ja visst man gör ju de ibland, men som sagt var man måste tänka positivt framåt än bakåt för bakåt har redan hänt & kan inte spola tillbaka tiden och tänker hela tiden på positivt framåt !

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229