• Post featured

    Min utrustning

    Läs mer
    https://fagerbits.com/sv https://www.psofsweden.se/ https://www.hooks.se/ https://getthegallop.com/

Kaotisk vecka ~ skoning

Jag sitter vid datorn nu & skriver ett inlägg!
Insett nu att min vecka kommer var kaotisk!

Söndagen så var ja hos Jonna & hjälpte henne i hennes sadelbutik som jag brukar göra på söndagarna!
Mina grejer hade kommit en sadelgjord till hennes sadel som är en kentaur, kentaur stigläder, olja till min utrustning så jag kan glänsa lite sen, sedan drog jag till granngården & köpte hoof pulver så de kommer bli bra med fayes hovar det funkar + hov tjära, men sen sluta ja med hoof och hovarna bara spricker så börjat med de igen.
Sedan åkte jag till stallet klippte Faye ännu en gång till, sen red jag igenom henne.

Idag var det skoning jag trodde hon skulle göra min vecka helt åt helskotta men det gjorde hon inte stod helt stilla aldrig gjort innan utan hon vart svår att sko!
Efter det så sadlade jag henne & tränsa och red en runda i paddocken i 1 timme jag testade ett nytt bett idag ett baby pelham och hon gick bra på de, men lite envis i andra varvet, studsig känns som ja har mer kontroll på henne nu och kan få stopp på henne 🙌

Imorgon är det tisdag och då är det hoppträning för lilla Elin på grevagården Faye får träffa sina allra bästa vänner Olle och Bella.
Bella ska va med i min grupp, ja ska försöka komma tidigare & så ja får träffa puss grisen Olle som är Fayes kille, han är så kär i Faye & Faye är så kär i honom.

Onsdag kommer Anna Bergsten som är Equihysterapeut och ska känna igenom Faye igen hoppas det ser bra ut på stumpan, innan Anna kommer så tänktes rida igenom henne snabbt.

Torsdag är det att tuta mot Jönköping med sina vänner vi ska på horse show och kolla på Peder fredericssons clinic den kommer bli jätte intressant, sedan får Faye stå den dagen hon ska vila en dag i veckan sa Anna.
Samt sen blir det shopping såklart ☺️

Sedan har jag verkligen inget planerat !🥺

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229