Hööks + Espresso House

Hejj alla!

Vaknade med lite dåligt humör men gick över ganska snabbt, jag ville gynna min dag så den blev så bra som möjligt, och jag åkte till Skövde och kikade lite på Hööks för det gör mig glad, jag tänker framåt och min framtid med Faye, denna gång var det djungel letande på bett då hon blir stark när jag och Emilia rider ut på henne i galoppen.

Jag var inne på ett Pelhambett baby men det var slut i 12,5 så fick leta lite mera och kom på detta kan funka för ja vill ha helst ett tungfritt bett och valde ett starkt och med tungfritt som heter Kimblewickbett rakt resten dom hade va inget och ha för just Faye.

Jag köpte det och ett paraply jag tänkte ha när Emilia tränar och jag kollar på ifall det regnar.

och om jag fotograferar så min kamera inte blir förstörd.

Sedan åkte jag till Biltema och köpte en liten hammare som ja ska ha för att hamra ner Fayes sömmar när dom sticker upp.

Sedan drog jag hemåt.


Sedan när jag var hemma från Skövde så hämtade jag Oskar för vi skulle ut och fika jag har då velat åka till Espresso House ganska läääänge men aldrig blivit av, så idag var det på tiden att vi åkte dit och vi bara softade och tog det lugnt för en gångs skull.

Vi gick i lite affärer och helt random kom jag på att min mamma fyller år idag.

så vi gick och kollade i affärer men nit lott varje gång jag går in i en affär som vanligt.

Men sen gick vi in i en butik som hade Majas lyktor och jag älskar att stödja barncancerfonden och jag köpte två små fina lyktor eller ja tja små och små en stor och en liten ett passande sett tyckte jag det blev.

på ljuslyktorna jag köpte till mamma står det:

Älskade mamma, jag älskar dig för att du alltid ser mig för den jag är, för att du bemöter mig med ett leende, för dina goda råd, ditt varma hjärta & din trygga tröstande famn. Tack för att du finns min alldeles underbara mamma.


Jag älskar min mamma oerhört mycket, hon är värd vått som torrt.


Sedan efter stan så drog jag hemåt och bytte om, sedan åkte jag till granngården och köpte Trikem Hoof till Fayes hovar som spricker som attan, sedan åkte jag till mamma och firade henne lite och var kortvarig där pga jag ville till stallet snabbt pga fint väder.

mamma bjöd på fika och blev budapest med hallon i det var så gott.

Sedan öppnade hon paketen från mej och älskade de små fina lyktorna som jag gjorde.

Sedan åkte jag till Faye.

Sedan var jag hos Faye och dagen närmar sitt slut, jag fixade hennes krafft sedan ryktade henne och fixade henne tänkte testa bettet, det gick bra fram tills vi kom till gärdet då blev det rodeo på något sätt, hon stegrade ville ej gå fram bara backa stegra allting, jag tänkte, "ja vet att du vill rusa men de får du inte sura häst vi måste få stopp på dej i galoppen"

de tog ett tag innan ens jag kom hem till stallet men ja gav inte upp så envis jag är, när ja väl kom hem till stallet så skulle ja gå in i paddocken men hon vägrade att gå, slutade med att jag hade publik och det ogillar och jag hatar att göra fel vad som, om någon säger att ja behandlar min häst dåligt för ja sätter in ett skarpare bett "vad vet jag"

tröttnade rejält på Fayes beteende så bytte till 3 delat eggbett igen men hon var inte sig lik hon försökte komma undan jobb när ja ville trava så sket hon i mig totalt och väl fick igång henne så gick de bra, på 89min typ gick åt helvete av de 89 min av 10 min på dem gick de bra och de va i slutet, har nog aldrig varit så envis någon gång.

vi tog en galopp i båda varven tills det gick bra till slut gick de bra.

Men hon gjorde det jag bad om i slutet iallafall och det slutade bra iallafall,

sedan fick hon gå ut i hagen och sedan få sin kvällsmats krafft och nöjd och glad var hon <3

Vi alla har dåliga dagar även djuren inget man kan rå för, men jag kämpade som ett odjur idag med henne.

Fotograf: Lindha Billman

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229