Häst ledigt & hööks

Vaknade idag med att mysa med min fina pojkvän en dag man verkligen kan sova ut på, sen åkte jag och han till Skövde och fixade lite saker.
Blev ett nytt träns som jag förmodligen ska ha till hoppningen med ett nytt Nova Pessoa bett jag köpte på skara hästsport vet inte riktigt ännu hur det blir, vill ha ett nytt bling bling pannband och gummi tyglar till så jag letar efter det.

Tränset köpte jag på hööks är ett hunterträns för 650kr men hade presentkort för så mycket pengar så jag kunde köpa det.
Pessoa bettet kostade strax över 600kr men var på rea och minns ej vad jag gav för det.
Jag har eventuellt fixat en ny sadel också till bonny behöver bara ett nytt kopparjärn sol är vidare som är storlek W till en tekna s line hopp.
Nu har hon fått bra saker och nya, hennes gamla sadel är till salu också en tekna a line.
Då jag köpte s line är för att ifall hon blir tjock på vintern så kan ja byta järn blir hon smalare på sommaren så kan ja även byta till mindre järn.
Denna ponnyn blev en dyr ponny till slut men de är saker ja verkligen behöver och bonny behöver med.

Ja köpte ett svart träns inget brunt men de är ett sånt träns på bilderna!

Att jag inte varit hos Bonny idag är för att ja har en Medryttare som kommer till henne varje torsdag och varje söndag.
Igår var vi i ridhuset och hoppade och det gick jätte bra ramlade av en gång men det blev helt fel hon hoppade en meter typ före galopp bommen och allt blev fel så jag trillade av men resterande gick bra resten av allt.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229