Glädje ~ ridtur

Just nu kom jag hem från rasta sitter nu & skriver ett inlägg.

Jag har varit & köpt en hink idag på granngården till Fayes pensel å lite saker jag ska putsa i med den, ja vill inte lorta ner min saracen hink i onödan.
Jag sedan åkte ut till Faye och mockade fixade hö, fixade vatten, fixade hennes kraft.
Jag trivs som havet i vågorna i stallet, så skönt slippa tjat hjälp hit & dit nu kan ja lyssna på min musik & njuta av det.
Så sköööööönt!!!
Men saknar min allra bästa Lillis, min galna extra lilla syster, när vi gömde oss, när vi grejade med mina saker och hennes, när vi red ihop med många skrattisar ihop, när vi grät och kramade varandra, hon ligger mig gott och nära mitt hjärta samma hennes mamma Maria helt underbar person som ligger mig gott om hjärtat, hon tror på mig, hon fick mej att få mod & tårar oavsett om de gått bra efter ett ridpass eller dåligt hon alla mina närmaste vänner alltid funnits vid min sida, dom som hackat på mig & tror ja är dålig,inte kan nå mina mål suck på er jag ska visa er att jag kommer nå mina mål.
Sedan borstade jag Faye spolade av hennes ben, la hov tjära på hovarna hoppas sprickorna försvinner snart...
I söndags så köpte jag trikem focus, testat de på henne 2 gånger och hon blivit en helt annorlunda häst mer åt det slöa hållet hon som vart göööööör pigg det gjorde verkligen en vändning på ett blad.
Sedan sadlade jag henne & hoppade upp idag på henne, vi red i 45 min, hon var som en ängel fick driva på henne idag som aldrig ja fått göra innan utan hålla in henne & trippa ner, men märks att hon älskar att va igång igen regelbundet igen, en tid har ja inte haft ork till nått inte ens velat åka till stallet men Faye gjort mina dagar till allra bäst.
Jag galopperade travade skritta allt gick som en dans.
Traven va hon lite galopp sugen i men det försvann, hon sänkte huvudet och förstod vad vi skulle syssla med, vi red i en volt i varje hörn i paddocken för att sysselsättas lite hon behöver det.
Älskade finaste häst Pelle. ❤️

Sedan åkte jag till Annicka & skulle kolla om jag fick plocka lite äpplen i hennes trädgård till Faye eftersom dom är så goda.
Och då hade ja inget & göra på resten av dagen så jag åkte med på hennes hoppträning allt gick som en klocka, jag skulle vart med idag egentligen men ville avvakta lite pga Faye precis flyttat!
Efter det så åkte jag hem en sväng & väntade på Annicka sedan åkte vi till Rasta & åt & fikade.
Nu sitter jag hemma vid datorn.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229