Flera kliv framåt

Nu tänkte jag skriva ett inlägg om min hälsa ytterligare en gång till hur jag mår just nu mot vad ja gjorde den 31 augusti.

Den 31 augusti gick jag in i depressioner och mådde rent ut sagt SKIT, det finns inlägg om hur dåligt jag mådde den 31 sig och 1 hel månad framåt, jag kunde inte stå på benen jag vek mig totalt hela mitt självförtroende försvann totalt här är inlägget: http://nouw.com/lindhabillman/din-idiot-flytt-bra-van-36428781

Nu har det gått ett bra tag sedan jag skrev om mitt mående och precis allting om hur just JAG mår med min resa om min hälsa & mitt mående.

I dagsläget mår jag faktiskt bra, men jag tar dag för dag gör inget för hastigt jag är fortfarande rädd att jag gör något totalt fel och allt gräver ner sig i sin grav igen, när ja mådde som VÄRST GRÄT JAG KONSTANT!
Jag har faktiskt börjat hoppträna igen regelbundet utan att skita i det, jag tar verkligen tag i det, vi filmar mig på varje hoppträning & jag ser mig inte som en loser som innan, jag får glädje tårar verkligen hur duktig jag är och framför allt som jag UTVECKLAS så mycket på så kort tid med Fejjan.
Jag har även mina bästa vänner Emilia,Lova och Ellen som verkligen säger att jag är duktig och gör framsteg. Även en annan vän säger att ja gjort oerhört mycket framsteg.
Ja har även en coach som heter Philip som får filmer efter varje träning & ser vad ja behöver träna på & lära mig till nästa gång, otrolig hjälp får jag där med, han har sett framsteg på kort tid det lilla han sett från mina gamla videon sen mitt psyke och hälsa kraschade rejält mot nu, han även hjälpt mig i bett vägen med och lite mera, han är guld värd och mina riktiga vänner med.

När jag mådde som skit vart var mina vänner ?
Ingen brydde sig ingen fråga mig ”hur mår du”
Alla tog mig som en mörk Sten och sket i mig förutom mina vänner jag har gemensamt intresse med, men när en annan behöver hjälp ska man alltid ställa upp?
Jag tänker oftast men när ja behövde ”er” så fanns ni inte där, ibland alltså!

Emilia,Lova och Ellen jag är så glad att ni blev mina riktiga vänner för ni pushar mig och gör så jag tror på mig själv hela tiden och jag kan om jag vill, och ni gör mig till en person med mycket glädje tårar utan er hade jag aldrig i hela mitt liv klarat av det utan er!

Ni har alltid sagt ”ja gör de” fort jag har frågat något, ni alltid funnits där när ja gråtit och vart glad oavsett mitt mående ni alltid funnits där för just mig!

Jag är oerhört tacksam för allas stöd & hjälp jag fått!
Mina vänner alltid funnits där dag som natt för mig när ja varit glad som ledsen.
Emilia var den som verkligen krama om mig och sa hela tiden vi löser detta ihop, jag älskar dig oerhört mycket, jag kommer aldrig lämna dig.
Samma Ellen & Lova kommer aldrig lämna er heller.
Jag har även en oerhört älskvärd pojkvän som verkligen hållit mig uppe i alla lägen, funnits där som glad som ledsen, älskar honom oerhört mycket! ❤️

Samma med dig Philip du stöttar mig till Max .

Mina dagar går lite upp & ner fortfarande jag planerar ingenting i förväg fast jag vill det men kan inte.

Jag har även blivit mycket mycket mycket mer gladare den senaste månaden/månaderna, jag ser mina mål mina fördomar & nackdelar förut såg jag bara negativa saker tex ”jag kommer aldrig kunna bli något” nu ska jag leverera högt.
Jag ska även börja tävla nästa år med Fejjan.

Jag har dock fortfarande svårt att sova på nätterna, men det ska bli en ändring på det jag tänker ibland på negativa saker men fort ja tänker på annat försvinner dem negativa tankarna.

I mitt nuvarande stall är jag ensam & tränar för min egen förmågan 5 dagar i veckan förutom hoppträningen.
Jag saknar verkligen mina vänner när vi red ut ihop och gjorde allt ihop.
Jag spenderade en hel sommar med Emilia princip, red ut barbacka i solnedgången, hoppa ihop precis allt ihop, vi gick nästan i samma skor vart vi än gick, du är grymt saknad.
Men jag trivs i ett eget stall med, men ibland saknar man att prata med er alla, man vill prata om precis allting med er.❤️

https://nouw.com/lindhabillman/flera-kliv-framat-36689169
https://nouw.com/lindhabillman/flera-kliv-framat-36689169
https://nouw.com/lindhabillman/flera-kliv-framat-36689169

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229