Fix ~ gos med Faye

jag ligger nu i min säng & skriver ett inlägg mitt i natten klockan 03.03 känns lovande.

Jag vaknade tidigt, gick upp bytte om fixade mitt hår sedan drog till Biltema köpte anteckningsblock & tejp för att skriva lite brev till mina vänner.

Jag sedan åkte till stallet, mockade, fixade hö påsar till Bella & Faye, både inne & ute tills imorgon!

Sedan tog jag in Faye & borstade henne sedan fixade hennes hovar nu har hennes sprickor nästan försvunnit som jag kämpat med det, och det är snart sprickfritt känns så skönt att det snart är helt utan sprickor, hov tjära har funkat perfekt, en hel månad snart har jag haft det och det är nästan helt läkt och fina hovar, funderar på att fortsätta med hov tjära så de inte blir några sprickor igen och får börja om hela krussiduren igen..

sedan efter jag borstade henne så spolade jag av fayes hovar, hon en diskborste tog såpa på hovarna och skrubba rent, sedan hamrade in sömmarna så hon inte skadar sig på dem ❤️

Tog såpa på hovarna skrubba rent sedan lät det verka i några minuter sedan spola av, jag gjorde samma sak igen, och spola av sedan och sen drog jag på lite hov tjära igen.

Sedan när vi var klara så gick vi en promenad ner till sommarhagen, hämtade min vatten balja och sedan upp igen till stallet, när vi var tbx så släppte jag ut Faye till sin kompis Bella igen.

Lycklig som vanligt!

Sedan gick jag in till stallet och spolade av min vatten balja både i och ut väldigt den var helt lerig under till.

Sedan lät jag den torka upp & ner och lägga in den i bilen bland mina andra saker jag har i bilen.

Sedan åkte jag hem, gjorde ingenting hemma mera än att skriva lite brev till mina vänner som jag blev så ledsen över för dom betyder så himlans mycket för mig.

Här nedanför ser ni hur ja gjorde med hovarna.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229