depression ~ ångest ~ sviken

Innehåller affiliate-länkar
Helloj alla!

Jag skulle vilja skriva av mig lite, har varit ganska krossad förstörd hamnat i depression, haft ångest, jag är även sviken.

För ett år sedan hade jag depressioner och ångest som gjorde mig totalt galen efter mitt ex dumpa mej på alla hjärtans dag, jag byggde upp min ridning på det.

Jag gick även till en psykolog som förklarade att jag var fullt frisk, men jag var inte det, jag hade så mörka tankar om mig själv, ville ta mitt liv,försökte även ta mitt liv med att strypa mig själv verkligen normalt enligt min psykolog men inte enligt mig !

Jag har aldrig sett mig så nere och i djupa tankar, var riktigt vilsen, våra gemensamma vänner jag och mitt ex hade dom valde han som vän och sket i mig rent ut sagt, jag Kunde inte sova på nätterna och alla tankar snurrar runt som en karusell, sov hos min mamma för att inte skada mig m.m.

Min mamma,syster, min mormor och min vän Petra och hennes mamma var dom enda som brydde sig om mig verkade det som för det var dom som hjälpte mej i min vardag, frågade

”hur jag mådde” ”hur min dag varit”

Sedan bytte jag stall pga omständigheter, jag kände mig stalkad, förföljd m.m

Jag hamnade till slut äntligen på min hemort falköping, äntligen!!

Efter ett tag träffade jag en vän där, hon gjorde mina dagar väldigt bra till slut gjorde hon mina dagar till dom allra bästa dagarna i mitt liv, min depression försvann mer och mer, samma med min ångest, min svinhet försvann med jag skaffade förtroende för denna person ganska hårt, hon blev tillslut min bonus mamma, vi hittade på saker ihop utöver stallet, åkte på träningar ihop m.m

Träffade min kille i samma veva och det var den bästa dagen i mitt liv han räddade min depression med och ångest ,svikhet.

Nu efter 1 år och en månad cirka så hamnade jag i depressioner ÄNNU en gång TILL, fått ångesten tillbaka även svikhet och inte nog med det så är jag också är totalt nere i botten IGEN!

Känns så illa så jag tappat mitt självförtroende ännu en gång utöver det igen.

Jag känner mig så otroligt dålig person, någon försökte vända min kompis mot mej, det blev totalt en soppa av det hela.

Jag vet inte hur jag ska kunna rädda detta, jag vet inte hur jag ska bota min depression igen, ångest och precis allt, mina dagar består av tårar och precis allt, jag är totalt vilsen, känner mig helt ensam och helt tom.

Jag ville inte detta alltså herregud,blev anklagad för saker jag INTE gjort, men får göra som sist tänka framåt, men inte så lätt för har tappat min livsglädje.

Nu får jag bygga upp precis allting igen, förra gången tog det 1 helt år när jag kom på fötterna, hur långt tid kommer det ta denna gång ?

Jag mår riktigt dåligt pga detta, jag ville inte ha tillbaks min depression, ångest, svikhet!!

Jag har så otroligt svårt att kunna lita på folk, ingen förstår nog min smärta.

I hels mitt liv har jag blivit sviken, haft depressioner,tomhet, ångest.

Jag har även heller inte haft den bästa uppväxten, mamma pappa bråkat, vårdnaden alltid legat i pappas händer, men vi ville bo hos mamma jag & min syster det har rent ut sagt varit kaos i hela mitt liv.

Jag byggde upp mitt liv på nytt och tagit 1 år att vara glad, lycklig, stolt, fått självförtroende och precis allting gott msn kan tänka sig, men det varade inte så länge innan man hamnade nere i skiten ytterligare en gång till.

Jag är så oerhört glad att jag har min häst i mitt liv, som aldrig skulle svika mig som alla andra gör, rent ut sagt är hon min bästa vän, jag kan gråta framför henne prata med henne om precis allting, krama henne & säga att jag älskar henne extremt mycket, har nog aldrig älskar någon så mycket som jag gör med Faye & min allra bästa pojkvän Oskar. ❤️

Jag känner mig så så så sviken och ledsen, tappat livsglädjen som jag vill ha tillbaka igen.😭

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229